UTORAK donosi burna desavanja na polju ljubavi, JEDNOM sve NAJLEPSE…

UTORAK donosi burna desavanja na polju ljubavi, JEDNOM sve NAJLEPSE…

16. siječnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vas ce da obuzme neki cudan nemir, ali mu se necete moci odupreti.Od vas se ceka  da nadjete uzrok takvom raspolozenju. Da li je to nesto cemu se nadate, ili ce uzrok da bude neko? Neko  koga ste zapazili i koga  cete danas slucajno sresti?!

 

BIK

Vreme je za velike promene, mada svi misle da se one ne desavaju preko dana. Ipak cete nesto uciniti , a da ni sami necete biti svesni. Neko ce vas navesti da mislite pogresno, ali cete se moci odupreti. Vreme je da zauzmete svoj stav.

 

BLIZANCI

Poceli ste da laskate jednoj osobi, a dobro znate da je zauzeta.Bas kao da ste zaigrali na kartu koja moze da bude veliki rizik.  Za vas je to igra na sve ili nista, i dok je ne osvojite za sebe, necete stati.

 

RAK

Mozda partnerove reci nece biti grube, ali ce vas jako zaboleti. Vreme je da se okrenete napred i da nadjete odgovor sta ste spremni da tolerisete, a sta ne? Moracete sa partnerom povesti ozbiljan razgovor  koji podrazumeva postovanje. I bez tona, molicete!

 

LAV

Danas cete mozda i reagovati burno na neke glasove koji ce vam stici. I ne slutite da cete burnom reakcijom  uspeti da pokvarite  nesto. Mozda je bilo nade da se nesto ozivi  od stare veze, ali cete nesvesno da predejete granice.

 

DEVICA

Sledi vam iznenadan susret koji ce vas silno obradovati. Vreme je da se srede  vase zelje i usaglase sa vasim planovima. Danas vam niko ne moze odrediti sta cete, ali cete sami morati resiti  da li cete odmah uci u vezu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2