Tokom PRVOG VIKENDA  u februaru OVI znaci ce ISKRENO UZIVATI, sreca im kuca na vrata!

Tokom PRVOG VIKENDA u februaru OVI znaci ce ISKRENO UZIVATI, sreca im kuca na vrata!

2. veljače 2023. 0 By Lala

VAGA

Nemojte kriti emocije i biti  neko ko nije siguran sta oseca.  Pokazite jednom strelcu da je kao rodjen za vas. Priznajte mu ljubav, bez obzira sta vas  ceka kao odgovor. Pokazite malo vise smelosti kako biste ga privukli  u svoju blizinu.

 

SKORPIJA

Zasto se bunite kada su emocije u pitanju? Nemojte ih kriti nego ih pokazite  onom kome su posvecene.  Okrenite se i radu malo vise, cim se odmorite i napunite baterije. Imacete velikih izdataka na koje ne racunate.

 

STRELAC

Osecate neverovatne promene i vreme je da  ih i prihvatite. Vreme je da neke is provedete  u delo. Odavno ste se kanili da donesete neke drasticne promene u svome zivotu.Ono zasto niste imali   petlje da ucinite, sada ce vam se izdesavati samo.

 

JARAC

Dosta je vise da pratite druge , pokazite da mozete nesto i sami. Vreme je da osmislite nove korake i da se okrenete napred. Od vas se ceka da ste  jaki i uporni za svojim ciljevima. Vreme je da pokazete i jacinu.

 

VODOLIJA

Ne znate sta cinite i sta vas vodi napred.Mozda ce vas ovi dani povesti napred a vi gledajte da rezultati budu dobri. Vreme je da sami sebe iznenadite i da se  okrenete boljitku licne prirode. Budite  zasluzni za svoje rezultate.

 

RIBE

Nikako da se snadjete u buri desavanja. Neka ce biti manje prijatna, ali ste realni i prihvaticete sve. Bas kao sto se mora prihvatiti  sve sto zivot daje, lepo, tako mora i manje lepo. Od vas je   dovoljno da ostanete razumni, kao i uvek.

Stranice: 1 2