Utorak donosi srecu Ribama, iznenadjenje Vagama,i dok ce jedan znak biti najsrecniji, jedan drugi ce biti najtuzniji…

Utorak donosi srecu Ribama, iznenadjenje Vagama,i dok ce jedan znak biti najsrecniji, jedan drugi ce biti najtuzniji…

13. veljače 2023. 0 By Lala

VAGA

Sledi vam veliko iznenadjenje a na vasu  nesrecu, neprijatno. Bice to sa strane vaseg partnera koji ce vas razocarati.Nije do vas, ali je  i sam pogresio sto vam nije priznao da vas ne voli. Iznenadice vas jedna osoba sa njime, pa cete biti najtuzniji.

 

SKORPIJA

Niste od onih koji znaju  da se  bore do kraja. Predajete se na pola puta, pa cete i sada. Od vas se ceka da pokazetevise snage u danu koji je pred vama. Za ono sto vam danas sledi , verujte da ce vam trebati mnogo.

 

STRELAC

Ne ocajavajte ako niste uspeli kod jedne osobe.Danas cete imati priliku kod jedne druge, koja  ce vam se poveriti. Oseticete svu ljubav jednog  neznog srca koje vas voli odavno i tajno.  Vi samo pruzite ruke ka njoj, i bicete srecni i zadovoljni.

 

JARAC

Naivno se trudite da uspete u necemu, a da niste nikako  razmislili. Vase srce vas je povelo na krivi put, a taj put je put pun odricanja. Pogresno ste zaljubljeni u nekoga i bolje je da se sto pre odljubite. Nece vas udostojiti paznje, kamoli ljubavi.

 

VODOLIJA

Neko vas voli i vreme je da to i procitate izmedju redova. Vas san je da se  osecate voljno i da pokazete da cete dati sansu jednoj osobi. Moci cete da se  potrudite da je bar malo bolje upoznate.A kad je upoznate, zaljubicete se i sami.

 

RIBE

Ovo ce biti vas najsrecniji dan a vi zato najsrecniji zodijak.Slede vam prelepa desavanja i vreme je da pokazete da ste zadovoljni njima. Vreme je za vasih pet minuta, a vase srce  da voli i bude voljeno. Jedna osoba ce vas uciniti najsrecnijim na svetu.

Stranice: 1 2