Uslijedice VELIKE PROMJENE, jedan zodijak mora da ODLUCI da li ce da VOLI ili ZABORAVI!

Uslijedice VELIKE PROMJENE, jedan zodijak mora da ODLUCI da li ce da VOLI ili ZABORAVI!

21. veljače 2023. 0 By Maja

VAGA

Dolazi do nesuglasica sa voljenom osobom koje ce vam jako tesko pasti. Pred vama su desavanja koja ce vam slomiti srce jer saznajete nesto jako bitno sto vam se nikako nece dopasti. Slobodne vage ce imati vise srece u ljubavi.

 

SKOPRPIJA

Pred vama su dani u kojima cete morati da donesete vaznu odluku. Vasa veza nije kao sto je bila, i vi cete se igrati sa mislima da raskinete sa voljenom osobom. Budite iskreni prema vasem partneru jer toliko je zasluzio.

 

STRIJELAC

Pred vama su dani u kojima ce vam ljubavna sreca itekako biti naklonjena. Pred vama su dani u kojima cete sa voljenom osobom iskreno uzivati. Sreca vas prati a vi cete ciniti sve kako bi ona i ostala u vasem zivotu.

 

JARAC

Do kraja sedmice mnogo toga se mijenja jer jedna osoba koja vam se duze vrijeme dopada napokon priznaje koliko joj znacite. Pred vama su sretna desavanja jer ljubavna srca napokon pocinje da vas prati. Zasluzili ste da budete sretni.

 

VODOLIJA

Pred vama su dani u kojima cete samo sretni biti jer sa voljenom osobom provodite predivne trenutke. Vas partner cini sve za vasu srecu sto ce vam jos jednom dokazati koliko ste voljeni. Slobodne vodolije saznaju ko ih potajno obozava.

 

RIBA

Pred vama su dani u kojima cete biti sretni kao nikad do sada. Vrijeme je za najvecu srecu jer pred vama su dani u kojima cete sa voljenom osobom mnogo toga postici. Ljubavna sreca je napokon na vasoj strani. Slobodne ribe nece imati srece u ljubavi.

 

Stranice: 1 2