KRAJ SEDMICE i ZADNJI  DAN u nedelji ce OVIM znacima DONETI NAJVECU SRECU!

KRAJ SEDMICE i ZADNJI DAN u nedelji ce OVIM znacima DONETI NAJVECU SRECU!

4. ožujka 2023. 0 By Lala

VAGA

Vreme je da se opustite i sebi date oduska.Od vas se ceka da budete voljni da izadjete u susret prijatelju. Trazice vam uslugu na koju niste nikada pomislili.Mozda ce vas dovesti u priliku da razmislite  u sta se to on upustio?!

 

SKORPIJA

Bice ovo vasa prilika za odmor i da se spremite  za novu radnu nedelju. Najradje biste prespavali, ali necete odoleti jednom ludom predlogu svojih prijatelja.I ne slutite da vam sledi susret koji ste tajno prizeljkivali i tako cete biti srecni.

 

STRELAC

Niste spremni da se  radujete  zbog necega sto vas je partner rastuzio.Osecate se  razocarano i donekle povredjeno. Dok ocekujete da vam se izvine i nadje nacin da vam se vrati, on i ne pokusava.

 

JARAC

Naivno verujete da je sve med i mleko i da su svi srecni, a vi nesrecni. Verujte da vam je bolje nego vecini vasih prijatelja. Svi kriju svoje tuge, dok vi ovog dana otvoreno pokazujete svoju.Pokazite snagu da se izborite za bolje dane.

 

VODOLIJA

Nije vam sve potaman, ali ce biti bolje. Srce vas vodi ka jednom strelcu koji nikako da vam se okrene. Danas cete snagom svoje ljubavi da mu osvojite srce. I nateracete njegovo srce da vas zavoli cim vam se oci sretnu. Nema sanse da vas zaobidje sreca.

 

RIBE

Ostajete po strani nadajuci se da ce vam se desiti bolje stvari.  Kad god  bude vasa prilika, vi verujete u svojih pet minuta. Zato ovaj dan ne zelite da se zalite, niti da ga kvarite. Ako niste najsrecniji, ne znaci da morate biti i najtuzniji!

Stranice: 1 2