Tokom PRVOG VIKENDA u aprilu, zivot jednog zodijaka ce se PROMENITI IZ KORENA!

Tokom PRVOG VIKENDA u aprilu, zivot jednog zodijaka ce se PROMENITI IZ KORENA!

30. ožujka 2023. 0 By Lala

VAGA

I dalje cete biti u vezi, ali ce vas osecaj biti kao da niste. Kao da vam partner ne pokazuje mnogo paznje ili vi to tako osecate. Zelite ga izvesti iz takta i zainatiti mu se. Jednostavno zelite da ispitate njegova osecanja i paznju.

 

SKORPIJA

Varate se ako mislite da mozete otici iz veze kad vi to hocete. Mada se vi tako ponasate, ipak ste partneru duzni razgovor. I ne samo vi njemu, i on je duzan isto vama.Vreme je da otvorite karte i iskreno vidite gde ste.

 

STRELAC

Ako zelite avanturu, mozete je imati, ali vam neko drugi nudi trajnu i cistu ljubav. Dosta vam je provoda, vreme je za nove stvari, lepu ljubav bez granica.Vreme za nesto sto ce trajati opstati. Jedan bik vam zeli dati srce i dusu.

 

JARAC

Pokazite da ste voljni da se radujete i da znate sta zelite. Neka vam srce  pokaze osecanja prema onom ko je njihov uzrok.Ne skrivajte vise koga obozavate i volite srcem i dusom.Vasa je zelja da se radujete, a recite i sa kime!

 

VODOLIJA

Dugo ste bili autoritet i niste dali ispred sebe.Sada je vreme da snosite posledice licnih gresaka. Bili ste mnogo tvrdoglavi, cesto znajuci da niste bili u pravu.Niste opustali nikome, pa cak ni partneru.  Sada cete platiti cenu samocom.

 

RIBE

Kuda idete  ne znate tacno, a osecate da morate pokazati pravac. Ovakvo besciljno lutanje nece vas voditi nicem dobrom. Morate se okrenuti u cilju da pospesite svoj zivot. I vreme je da budete neko ko ce odrediti svoj emotivni put, iduci za jednom  vagom.

Stranice: 1 2