Ljubavni horoskop za sredu: Bivsa ljubav PRICA LAZI,ona se nije promenila!

Ljubavni horoskop za sredu: Bivsa ljubav PRICA LAZI,ona se nije promenila!

18. travnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Imate osecaj da vas sreca nece, ali samo vam se cini.Vasa ljubav ce da postane jedna lepa veza u koju cete  uci iznenada.Vreme je da krenete kako niste nikada i da samo sledite svoje prioritete.Lako cete do cilja.

 

SKORPIJA

Vasa je volja da se poigrate sa osobom do koje vam je stalo i pokazete osecanja srca. Nemojte da se radujete i da cinite nista unapred,dok ne vidite kako ce da se odvija.Vasa veza ce da bude nesto prelepo i na pomolu vam je ljubav.

 

STRELAC

Vec vas cekaju neki sitni problemi i nerazresene dileme.Moracete ih staviti na tapet posmatranja i resavati sto pre. Gledajte da budu reseni sto pre i da znate sta vam je ciniti.Od vas se ceka da budete neko ko ce se snaci da ih resi.

 

JARAC

Naivno verujete da mozete da se predomislite i da podjete napred.Neko ce vas  zaustavljati, ali mu ne daje razloga da vas zaustavlja u vasim namerama. Pokazite da ste spremni da se ne date da vas remeti bilo ko.

 

VODOLIJA

Ako mozete da delujete preko svoga srca  i da pokazete da volite, pokazite.Iskoristite sve moguce sanse da sve bude kako treba. Niste spremni da jednoj ribi pomognete da shvati da vas ludo voli.Ali nadjite nacina da sve sredite.

 

RIBE

Niste spremni na kompromise a bicete uskoro.Jednostavno cete morati da budete od saradnje i dogovora.Ako budete spremni na odredjene korake, ucinite ih i pokazite da cete se snaci.Bicete za saradnju bas kada se partner ne bude nadao da hocete.

Stranice: 1 2