U prvoj sedmici maja, OVI znaci ce IMATI NAJVISE SRECE!

U prvoj sedmici maja, OVI znaci ce IMATI NAJVISE SRECE!

1. svibnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Merite vec svoja osecanja sa osecanjima svog voljenog bica. Nije da niste svesni da to nije dobro, vec  ne znate drugacije.  Ako tako nastavite necete biti  dugo u vezi. Zato idite dan za danom.

SKORPIJA

Vi ste najveci srecnik u ovom periodu, bar sto se tice vaseg radnog polja.Imali ste rezultate kakve niste ni sanjali. Zasto onda da ne sanjate i jedne oci koje cete rado gledati u periodu koji sledi? Zasto samo poslovno, budite i emotivno srecni!

 

STRELAC

Imali ste vi dosta lepih sansi pa ste i uzivali. Bili ste srecni i zadovoljni, pa zasto da ne budete i dalje?  Nikad se ne zna sta ce se zbiti, a vama se zna da vas jedan jarac zeli kraj sebe.Priznace vam to ovih dana.

 

JARAC

Vreme je da priznate osecanja jednom strelcu.Od vas se ceka da budete sigurni u ljubav i ono sto zelite za dalje.Posto ce emocije biti obostrane,verujte da ce i vama da se posreci. Bicete zajedno emotivni srecnici.

 

VODOLIJA

Vase srce ce vas  voditi napred i vreme je da se radujete novim danima.Oni vas vuku napred i vreme je da se radujete.Niste svesni sta vas ceka, ali cete savladati sve. Svesni ste da ce biti i losih i sivih dana, ali cete se truditi da budu bolji.

 

RIBE

Vasa reka zivota ce se polako da izbistri ovih dana. Vreme je da se poprave i vase situacije i vase bure.Od vas se ceka da gazite  svoje  prepreke i da ih savladate ma kako tesko bilo.I sada cete se truditi da sve drzite pod kontrolom.

Stranice: 1 2