Druga sedmica maja ce biti jako zanimljiva OVIM ZNACIMA, a evo ko ce dobiti sve o cemu masta!

Druga sedmica maja ce biti jako zanimljiva OVIM ZNACIMA, a evo ko ce dobiti sve o cemu masta!

4. svibnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Srce vas vuce napred i vreme je da se okrenete  i vi.  Vreme je da se provodite, da idete u drustvo i konacno nekoga sretnete. Sledi vam vrlo zanimljiv period i jedan susret koji ce vas dekoncentrisati.

 

SKORPIJA

Spremni ste da se radujete i idete u bolje dane.Pred vam su brojne obaveze i morate ih poceti polako da stizete.  Nemojte se stalno zaliti na posao, kad se ne trudite ni zbog cega drugog, osim svojih obaveza na poslu.Na platu se ne zalite!

 

STRELAC

Srce vas vuce u bolji pravac nego mozete i da pomislite. Vreme je da se ostvare neka vasa mastanja, i da budete zadovoljni. Vreme je da se okrenete  sebi i svojim nadanjima.Videcete sta vas lepo i zanimljivo ceka.

 

JARAC

Imate mnogo obaveza alii elana da ih odradite. Svesni ste svojih snaga i svojih potencijala koji nisu iskoristeni. Vreme je da se radujete novim koracima koji ce vas izvesti za stepenicu uspeha vise.

 

VODOLIJA

Tuzni ste jer nemate drugu sansu da se okrenete svome partneru. Bili ste vezani i ljubavlju i poslom, a sada ne znate sta cete. Da i dalje radite skupa, ne ide, jer cete svisnuti od tuge. Da ne radite vise ne dolazi u obzir razmatranja, jer vam je i ovako tesko!

 

RIBE

Vasa emotivna prica je u haosu, a vase obaveze sve vise se gomilaju. Niste svesni kako ste upali u tako komplikovanu emotivnu pricu. Sta da cinite i cemu dati prioritet, kad vam je cilj i jedno i drugo.Bez partnera ne zelite ziveti, a bez posla takodje ne mozete ziveti!

Stranice: 1 2