Rak ce ovoga petka biti NAJSRECNIJI,ali strelca ceka NESTO POSEBNO!

Rak ce ovoga petka biti NAJSRECNIJI,ali strelca ceka NESTO POSEBNO!

4. svibnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Ceka vas nesto lepo i vrlo prijatno.Zbog vas ce se radovati neko i vreme je da budete oducni i smeli.Ucinite  bas  sve da  vase srce zablista punim sjajem. Pred vama je prelep dan, a vi ste srecni zodijak dana!

 

BIK

U vama je neki nakupljeni bes i rado biste da ga se resite. Pazite da ga ne iskalite na pogresnoj osobi. Nemojte da se nervozite i da na pogresne ostavljate svoju nervozu.Vreme je da je kanalisete, ali daleko od svojih bliznjih.

 

BLIZANCI

Srce vas vuce na jedan put i tamo gde je ostala vasa bivsa ljubav. Susret sa njom ce puci kao grom iz vedra neba.Vasa ce osecanja proci bas sve  ponovne prilike da se opet razviju u onu najvecu. U ljubav koju cete opet da osetite.

 

RAK

Ne znate sta osecate a neko vas pozuruje da se izjasnite. Osecanja se ne pozuruju,ona ili dodju s vremenom, ili s vremenom prodju. Nemojte da vas pozuruje niko, sami cete znati sta osecate i kada se izjasniti.

 

LAV

Neko stalno pokusava da vam usadi osecaj krivice i tako vas kazni. Za nesto sto je otislo u nepovrat, uvek postoje dvije strane i dva krivca.Tacni je da je krivica  jedne  osobe  uvek veca,  niko ne moze da vam sudi.

 

DEVICA

Srce vas vodi pogresnom stazom i niste svesni toga. Niste ni svesni da morate vi da razlucite kako cete dalje i sta da cinite.Mozda je krajnje vreme da  preispitate svoje mogucnosti.I da ukljucite dozu razuma.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2