LJUBAVNI HOROSKOP  PETAK ce biti FANTASTICAN za LJUBAV ako ste rodjeni u OVIM znacima,a evo koga ceka TEZAK DAN!

LJUBAVNI HOROSKOP PETAK ce biti FANTASTICAN za LJUBAV ako ste rodjeni u OVIM znacima,a evo koga ceka TEZAK DAN!

4. svibnja 2023. 0 By Maja

VAGA

U danu koji je pred vama dolazi do manjih nesuglasica sa voljenom osobom koje vam nece lako pasti. Pred vama je svadja koja ce na vidjelo donijeti neke istine koje ce vas mnogo zaboljeti. Petak vama nece najvecu srecu u ljubavi donijeti.

 

SKORPIJA

Pred vama je dan u kojem cete morati da se suocite sa problemima na polju ljubavi. Pred vama su desavanja koja vam nece lako pasti jer voljena osoba ce vam priznati da nema vise iskrena osjecanja prema vama. Nece vam biti lako.

 

STRIJELAC

U toku dana vi cete sa desavanjima koja su pred vama biti i vise nego zadovoljni. Ljubavna sreca je pred vama koja ce vam donijeti promjene kakvim ste se  i nadali. Ocekuju vas promjene koje vam samo dobro donose.

 

JARAC

Vi cete sa desavanjima koja su pred vama biti i vise nego zadovoljni. Na polju ljubavi za probleme necete znati. Sreca u ljubavi vas prati na svakom koraku jer pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose.

 

VODOLIJA

Ocekuje vas ljubavna sreca koja ce vam znaciti mnogo. Voljena osoba ce vas oduseviti jer pred vama je jedno predivno iznenadjenje koje ce vam znaciti sve.

 

RIBA

U toku dana vi cete samo sretni biti jer ljubavna sreca vas prati na svakom koraku. Bicete sretni jer pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose. Sreca ce vam biti naklonjena kao nikad do sada jer sve ce da vam krene kako ste zeljeli.

 

Stranice: 1 2