VREME je za SLOMLJENA SRCA:Uskoro ce ovim zodijacima ljubavna sreca okrenuti ledja   – dolaze im TESKI DANI puni BOLA i RAZOCARENJA

VREME je za SLOMLJENA SRCA:Uskoro ce ovim zodijacima ljubavna sreca okrenuti ledja – dolaze im TESKI DANI puni BOLA i RAZOCARENJA

4. svibnja 2023. 0 By Maja

JARAC

Vi ste zodijak koji nikad nece dozvoliti da se neko petlja u njegovu vezu. Zlim jezicima vi ne dozovoljavate da kvare vasu srecu, jer vi u ljubav vjerujete kao malo ko drugi. Zelite da veliko povjerenje i ljubav vlada u vasoj vezi, ali nije uvijek tako lako kako vi sebi to zamislite.

Ono sto vam u zadnje vrijeme stvara veliki problem su vase sumnje koje s vremenom postaju sve jace.

Vas partner se je mnogo promjenio i vi ste poceli da mislite da je neko drugi usao u vasu vezu. Nazalost ispostavice se da ste bili u pravu. Vas partner je svoje srce poklonio jednoj drugoj osobi , ali vasa osjecanja nije zelio da povrijedi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ipak istina se od vas ne moze sakriti i vi cete saznati sve.

Pred vama je saznanje u koje ste i sami vec duze vrijeme sumnjali, a to je da vam partner nije bio vjeran . Pred vama je slomljeno srce koje nece moci oprostiti, jer jedan jarac preko prevare ne moze i ne zeli da predje.

Stranice: 1 2