Srce jednog zodijaka ce biti NEPOVRATNO SLOMLJENO,mozda ce IZGUBITI VERU u LJUBAV…

Srce jednog zodijaka ce biti NEPOVRATNO SLOMLJENO,mozda ce IZGUBITI VERU u LJUBAV…

20. travnja 2024. 0 By Maja

 

VAGA

Dolazi do velikih promjena u vasoj vezi, jer voljena osoba nikako da se usredoci na probleme koje imate. Vas partner mnogo misli na sebe dok vi pokusavate da spasite vasu veu. Pred vama su dani u kojima cete donijeti jednu vaznu odluku. Moguce je da cete izgubiti vjeru u ljubav jer vase srce ce biti slomljeno kakvu god odluku da donesete.

 

SKORPIJA

Pred vama je sreca kojoj ste se i nadali. Voljeno bice cini sve kako bi vi bili samo sretni. Mnogo znacite svom partneru i nista tu ljubav nece moci narusiti. Vi cete biti samo sreti u danima koji su pred vama i za probleme necete znati.

 

STRIJELAC

Pred vama su desavanja  koja vam napokon donose ljepse dane. Jedno poznastvo ce sve da promjeni i vi cete samo za veliku srecu znati. Vama slijede desavanja koja ce vas mnogo usreciti, jer napokon upoznajete ljubav svog zivota.

 

JARAC

Vi cete biti umorni od svega u ljubavi vas ocekuju samo svadje. Vi cete u narednim danima zeljeti raskid, jer ne mozete vise da podnesete neka desavanja, a vas partner vam nije nikakva podrska.

 

VODOLIJA

Vama je ljubav sudjena, jer vi cete  u narednim danima upoznati jednu predivnu osobu. Vrijeme je da vam krene na bolje na polju ljubavi i niko sretniji od vas nece biti.Vodolije  koji su  u  vezi za probleme nece znati, jer pred njimasu dani puni ljubavne harmonije.

RIBA

U danima koji su pred vama doci ce do manjih nesuglasica sa voljenom osobom. Nesto vazno ste joj presutjeli i vas partner ce sve saznati. Lako vam nece biti u danima koji su pred vama.

 

Stranice: 1 2