VELIKI ŽENSKI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Ovnicu čeka prelepa romansa, ženi Bik stiže veliki novac, Device okreću novi list, Vaga zaljubljena kao nikad do sad

VELIKI ŽENSKI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Ovnicu čeka prelepa romansa, ženi Bik stiže veliki novac, Device okreću novi list, Vaga zaljubljena kao nikad do sad

1. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Bilo da veruješ u horoskop ili ne, uvek je zanimljivo pročitati šta te to (navodno) očekuje. Možda je na pomolu nova ljubav ili novčani dobitak?

Pronađi svoj znak i pripremi se za novembar mesec. 

 

 

OVAN

Ljubav i veze

Ako se nisi zaljubila tokom leta ili prethodnih meseci ne očajavaj. Novembar slobodnim Ovnovima doneće lepu romansu. Sve nade polako će se obistiniti i jedna lepa ljubavna priča je na pomolu. Možda se početkom meseca neće sve odvijati kako si planirala, ali strpljenje se isplati. Oboriće te sa nogu neko veoma uspešan i harizmatičan. Čestitamo! Ako si u vezi, najbolje bi bilo da prve sedmice ovog meseca sa partnerom iskreno porazgovaraš, kako o dobrim, tako i o lošim aspektima vaše veze. Oboje već duže vreme krijete svoja prava osećanja, a probleme gurate pod tepih. Dopusti mu da bude iskren i ne ljuti se ako ne u nekim planovima razilazite. Malo više strpljenja i kompromisa i vaša veza će biti snažnija, a i partner će osetiti da njegovo mišljenje ceniš i uzimaš kao merodavno.

 

Novac i karijera

Za sada na poslu nema nekih bitnih problema. Zaista odlično balansiraš između posla i privatnog života, a i sa kolegama imaš divan odnos. Zaista te na radnom mestu vole i cene. Ipak, postoji mogućnost da sa nadređenima upadneš u malu svađu, al bez brige, sve će se brzo rešiti, jer u tebe šefovi imaju poverenja. Sjajan mesec te očekje ako planiraš da pokreneš privatan biznis. Novac će pljuštati sa svih strana.

 

Telo i duh

Jedini problem koji tebe već duže vreme muči je taj da, kada ti neko kaže da prosto moraš manje da radiš i više se posvetiš sebi, ti samo odmahneš rukom ili glavom. Prosto bilo bi poželjno da ugodiš sebi inače ćeš postati razdražljiva i neprijatna po okolinu ali i one najbliže. Dakle, krajem meseca planiraj neki kraći odmor ili odlazak u SPA. Prijaće ti.

 

 

 

BIK

Ljubav i veze

Već duže vreme na emotivnom planu nema ništa novo, ali sredina novembra doneće ti energetski skok te ćeš iz stanja uspavanosti krenuti u osvajanje. Šarmantna si, duhovita i sračiš optimizmom, te ti neće biti problem da privučeš muške poglede gde god da se nađeš. Postoji mogućnost da se zaljubiš jače nego ikad u osobu koja je Jarac u horoskopu. U svakom slučaju, držimo ti palčeve i nadamo se uspešnoj ljubavnoj romansi. Zauzeti Bikovi su strastveni ali i posesivni, što će uticati na to da se partner malo distancira. Ništa zabrinjavajuće, ali povedi računa da zbog posesivne ljubomore ne dovedeš dečka do nervnog sloma jer ti zaista umeš da budeš naporna kada, na primer, umisliš da te voljeni vara.

 

Novac i karijera

Početak meseca obeležiće to što ćeš biti pretrpana poslom, ali na kraju će se sve isplatiti i ti ćeš uživati u plodovima svog rada. Sa novim poslovnim projektima stiže i uvećana zarada i stabilnost na polju finansija. Tako da se tebi smeši dobra zarada na kraju novembra. Ipak, savet je da dobro razmisliš kada pozajmljuješ novac drugima, posebno Blizancu i Lavu.

 

Telo i duh

Zadovoljstvo i samo zadovoljstvo ovog meseca zbog finansija. Tebi će biti važno da u džepu uvek imaš dovoljno novca da ugodiš sebi, stoga ti reko šta može poremetiti dobro raspoloženje. Uživaćeš u šopingu, a možda i u nekom lepom putovanju. Svojim zalaganjem definitivno si to i zaslužila.

 

 

 

BLIZANCI

Ljubav i veze

Zauzetim Blizancima početak novembra doneće emotivne promene i nove početke. Mnoge veze biće prekinute zbog konstantnih razmirica i netrpeljivosti.  Ovo je period kada ćeš konačno srediti svoje emocije i iskreno rešiti da li ćeš na vezu staviti tačku i krenuti dalje. Slobodnim Blizancima najveći problem je taj što se stalno preispituju da li je potencijalni udvarač dobar za njih. Nemoj odmah da nekome tražiš mane i nedostatke pre nego što ga dobro upoznaš. Ti bi sve odmah i sada, a strpljenje će biti ključno da odlučiš da li je potencijalni partner vredan tvog truda i vremena.

 

Novac i karijera

Dobro je da poslu uglavnom pristupaš sa lakoćom, a vrednima i požrtvovanima smeši se veliki uspeh – posebno ukoliko se baviš kreativnim poslovima. Mnogo obaveza i kratki rokovi učiniće da većinu posla doneseš kući, posebno ukoliko se baviš administracijom. Zbog toga nećeš biti baš najsrećnija, ali šta je tu je, potrudi se da se pokažeš pred šefovima i za tebe neće biti zime. Tokom novembra meseca većina Blizanaca doživeće i napredovanje i priznanja.

 

Telo i duh

Pokušaj da kontrolišeš neke štetne navike, kao što su cigarete, alkohol. Ne boravi u zadimljenim prostorijama, kreći se više na svežem vazduhu.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4