DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 20. februar: Vodolija otkriva tajnu, Biku nedostaje iskrenosti,  Devici stižu vesti…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 20. februar: Vodolija otkriva tajnu, Biku nedostaje iskrenosti, Devici stižu vesti…

19. veljače 2019. 0 By Admin 1

OVAN

Danas biste pod uticajem planetarne energije mogli doći u situaciju da malo izvrnete neke činjenice. Iz nekog razloga poželećete da vaš partner ili potencijalni partner ne pomisli kako vodite običan i nezanimljiv život, te biste mogli krenuti sa pomalo doteranim, da ne kažemo izmišljenim pričama. Želite da pomisli kako ste neodoljivi i posebni – i na kraju dana ćete to i biti! Nemojte samo preterivati.

BIK

Iako ćete očekivati jednostavan razgovor danas, moguće je da i neće biti baš tako. Ukoliko upravo započinjete vezu, onda je moguće da nećete biti dovoljno iskreni jedno prema drugom, iz ko zna kog razloga. Svakako da ćete želeti da pokažete svoje pravo lice, oboje, ali to danas neće biti moguće. Dosta toga ostaće nejasno i sakriveno ispod površine čekajući bolje dane.

BLIZANCI

Moguće je da, pod uticajem današnjeg planetarnog aspekta, danas nećete biti sigurni kako da priđete izvesnoj osobi, iako, teoretski, uživate u razgovoru sa njom-njim. Osećate da je vaš potencijalni partner jednako strastan prema vama. Imaćete utisak da nije dovoljno iskren, iako pokazuje da vas obožava.

RAK

Obično razgovor donosi razjašnjenje nekih stvari i baca sasvim novo svetlo na novonastalu situaciju. Međutim, danas može da se desi da neke stvari koje su tako očigledne budu gurnute pod tepih, a razgovor se nastavi o totalno ne bitnim stavrima. Uspećete danas u onome što želite jedino kako budete jasni u onome što želite da kažete.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3