ZAVEDI FRAJERA PREMA HOROSKOPU: Evo na šta padaju znakovi Zodijaka, pročitajte detaljno uputstvo za muvanje..

ZAVEDI FRAJERA PREMA HOROSKOPU: Evo na šta padaju znakovi Zodijaka, pročitajte detaljno uputstvo za muvanje..

21. kolovoza 2016. 0 By Admin

AKO SI ZALJUBLJENA U MUŠKARCA ŠKORPIJU…

1 Da li on misli da sam debela? Da, ali ti to nikada neće otvoreno reći. Sreća je u tome što će vremenom prestati da primećuje tvoje kilograme.

2 Dugo ga nisam videla, gde ću ga sresti? U restoranu koji se nalazi u sastavu ili blizini benzinske pumpe, u meksičkom restoranu ili klubu koji je u nekom podrumu.

3 Šta da obučem? Nešto crno ili nešto seksi. Garderoba nije bitna, mnogo je važnije da se ispod bluze nazire čipkani grudnjak ili da diskretno viri podvezica.

AKO MORAŠ OVO DA GA PITAŠ, TO NIJE LJUBAV: Kad se ljudi vole, ovakva pitanja ne postavljaju

4 Da li da mu priđem? Da, ako si nestrpljiva, ali uz tajanstveno izazovni osmeh uspećeš da ga izazoveš da on prvi krene u akciju.

5 O čemu da pričam? O kriminalističkom romanu koji si nedavno pročitala ili poslednjoj katastrofi na naftnoj bušotini na Antarktiku.

6 Da li posle prvog sastanka da završim u krevetu sa njim? Naravno, pa to je jedini razlog zbog kog te je pozvao da izađete.

7 Da li će ostaviti devojku zbog mene? Ne. Ako si dovoljan izazov za njega, možda će razmisliti o mogućnosti ozbiljne veze sa tobom.

8 Da li želi ozbiljnu vezu ili avanturu? Strast je ono što ga pokreće i zato lako upada u avanture, ali iskreno čezne za ozbiljnom vezom.

9 Nije mi se javio juče, da li treba da se zabrinem? Da. On nikada nije toliko zauzet da ne može da odvoji pet minuta da ti se javi…

…nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12