BRUTALNO ISKRENI horoskop: Koji znak voli starije, koji vitke, a koji oblije žene

BRUTALNO ISKRENI horoskop: Koji znak voli starije, koji vitke, a koji oblije žene

17. veljače 2017. 0 By Admin

Strijelac
Njemu je potrebna partnerica koja će u svakom trenutku imati dovoljno tolerancije i razumijevanja odnosno pored koje će on uvijek imati svoju slobodu. Ljubomoru zaboravite. Nikako ga nemojte pokušavati kontrolirati – on vam to neće dopustiti, a i tako ćete ga najlakše udaljiti od sebe.

 

 

U suštini, za njega je idealna partnerica ona koja može biti pored njega kada mu treba, ali mu neće smetati da on živi svoj život onako kako on hoće. Privlače ih visoke, dugonoge djevojke, sa kovrčavom plavom ili svjetlijom kosom.

 

http://www.nasidani.com/2017/02/17/potiskuju-osecanja-ali-vole-najiskrenije-ovaj-znak-zodijaka-je-ubedljivo-najnezniji/

 

Jarac
Njemu je potrebna beskrajno strpljiva žena. Ako bilo što planirate „na brzinu“ ili se oslanjate na spontanost od njega možete pobjeći glavom bez obzira. On se i na vezu teško i sporo odlučuje, a kamoli na brak. Ako ipak odluči oženiti vas, morat ćete se uklopiti u njegov već dobri pripremljen životni plan. A to uključuje u da se sviđate i njegovoj obitelji. Njemu je najvažnije da podržavate njegove ambicije i da imate razumijevanja i za one dane u kojima mu je posao prioritet.

 

 

Ako vam ne smeta da vaš muškarac gotovo nikad ne pokazuje emocije, Jarac je idealan muž za vas. Privlače ih mršavije djevojke, često i malo starije, sa tamnijom bojom kose ili očiju. Lako će zapaziti i one djevojke sa malo grubljim crtama lica, poput velikog nosa i tome sl.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6