VELIKI NEDELJNI HOROSKOP DO KRAJA GODINE: Škorpiju očekuje VELIKI dobitak a OVAJ znak će u novu godinu ući LUD OD LJUBAVI

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP DO KRAJA GODINE: Škorpiju očekuje VELIKI dobitak a OVAJ znak će u novu godinu ući LUD OD LJUBAVI

24. prosinca 2017. 0 By Admin 1

VODOLIJA
Hrana
Mesec je u vašem polju hrane početkom ove sedmice, što znači da će vaš apetit jako varirati. U suštini, zavisiće od vašeg raspoloženja, a ono će biti promenljivo tokom ovog perioda. Preporučuje vam se više citrusa, zbog imuniteta.

 

Ljubav
Mirna nedelja u kojoj biste trebali da sa voljenom osobom ili bračnim partnerom funkcionišete bez većih problema. Doduše, pitanja finansija ili nekih dogovora može vam povremeno doneti razmimoilaženje u mišljenjima, ali to će biti samo kratkotrajni zastoji koji neće uticati na tok vašeg odnosa. Verovatno je da ćete novu godinu dočekati daleko od svih, ili sa partnerom u domu….ili oni srećniji – na nekom putovanju…Kako god i gde god bili, želimo vam lep ulazak u novu 2018-u godinu! Što se tiče slobodnih, vladar vašeg polja ljubavi Merkur, krenuo je direktnim hodom, pa će se komunikacija sa nekim ko vam je simpatija poboljšati i ubrzati. Takođe – mogućnost za nov ljubavni početak, ali u tajnosti….

 

Posao
I Vodolijama poslovni segment u ovoj nedelji uglavnom donosi stabilne prilike i dobre kontakte sa onima sa kojima sarađuju. Šta više, možete ponovo pokrenuti neke stare saradnje, povezati se sa ljudima sa kojima ste radili nekada, a preko njih vam idu lepe poslovne ponude. Inostranstvo je i dalje stavka koja je jako naglašena kod vas, s tim što se nekim Vodolijama otvara i segment dalekog, prekookeanskog inostranstva. To bi bila baš lepa prilika da na pravi način zakoračite u novu 2018-u godinu….

 

Novac
Neki trošak početkom sedmice će vas malo sneveseliti, ali ostatak ovog perioda je dobar i nadoknadićete ono što ste izgubili….

 

 

Zdravlje
Manja prehlada ili problemi sa stomakom više su naglašeni kod starijih pripadnika znaka. Mlađima – dobro funkcionisanje.

 

 

 

RIBE
Hrana
Raspoloženje vam početkom nedelje baš i neće biti neko naročito, što će u velikoj meri uticati na vaš apetit. No, kako se budemo bližili kraju sedmice i dočeku nove godine, osećaćete se sve bolje…Pokušajte da pojačate unos namirnica bogatih gvožđem…

 

Ljubav
„Stara ljubav zaborava nema“ – definitivno će i ove sedmice važiti kada su slobodne Ribe u pitanju. Ne samo da tog nekog bivšeg početkom nedelje nećete moći da izbacite iz glave, već postoje jake mogućnosti da naletite na tu osobu…ili da neočekivano ostvarite kontakt. Verujte u čuda – jer ona se ove nedelje mogu i dogoditi. Moguće je čak da će neki od vas obnoviti ljubavnu priču sa bivšom ljubavi….Što se tiče onih koji su zauzeti, Merkur – planeta koja vlada vašim partnerstvima, krenula je direktnim hodom, pa će se komunikacija sa voljenom osobom svakako poboljšati. Doduše, imate vi još mnogo pitanja i problema koje morate da rešite, ali makar je sve krenulo nekim normalnijim putem….

 

Posao
Polje podrške od strane drugih, prijatelja, polje budućnosti i dobrih prilika – izuzetno vam je naglašeno tokom ove nedelje, pa je itekako moguće da neke Ribe dobiju izuzetno dobre vesti, ali i poslovne prilike u poslednjim danima 2017-e godine….Neke nedoumice i problemi su krenuli ka raščišćavanju, a saradnja sa poslovnim partnerima, ali i kolegama, dosta je poboljšana u ovom periodu. Ono što je potrebno jeste da vi pokažete maksimalno zalaganje, ali i odgovornost, prema svim obavezama koje imate….

 

Novac
Još jedna nedelja u kojoj će priliva biti više nego inače. No, vidi se da malo rastrošno baratate novcem, pa očekujte da će jedan veći deo otići na troškove…..

 

Zdravlje
Starije Ribe bi mogle biti osetljive na promenu vazdušnog pritiska. Mlađa generacija – utopljavajte se, moguće su prehlade.

 

 

prva.rs

Stranice: 1 2 3 4 5 6