Šta vam znači ljubav? Ljubav je za Vagu harmonija, za Ovna nasušna potreba, a za ostale znake…

Šta vam znači ljubav? Ljubav je za Vagu harmonija, za Ovna nasušna potreba, a za ostale znake…

14. prosinca 2016. 0 By Admin

Svaki horoskopski znak različito doživljava ljubav. Ima onih koji bez ljubavi mogu da funckionišu, dok je nekim znacima neophodna i bez nje ne mogu normalno da funkcionišu.

 

OVAN
Za osobe rođene u znaku Ovna, ljubav je potreba koja treba biti ispunjena. Shvataju je kao svoje osnovno pravo i ne oklevaju da zatraže ljubav. Osoba u znaku Ovna neće oklevati da svoju ljubav potraži na neobičnim i neočekivanim mestima, naročito ako mu neka osoba zapne za oko.

 

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2017: Ko će se zaljubiti, a koga očekuje susret o kom već dugo mašta

 
Ovan vene kada je bez ljubavi. Za osobe u ovom znaku ljubav je poput čarobnog napitka, u potpunosti ih ispunjava. Oni traže neprestanu ljubav i pokazivanje pažnje kada su u vezi. Ako ih partner zanemari i ne posveti im dovoljno pažnje, oni će se ohladiti. Mada u određenim situacijama, kada su iskreno i jako zaljubljeni, oni će odbijanje shvatiti kao izazov i neće odustati od te osobe dok ne uspeju da je osvoje.

 
Ono što Ovnovi još trebaju da nauče u ljubavi je: da investiraju svoje poverenje na pravi način, u pravu osobu, i u pravo vreme. Treba da nauče da dobro razmisle pre nego što “skoče”.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12