Horoskop vam otkriva kako da osvojite voljenu osobu i kako da sačuvate svoju ljubav

Horoskop vam otkriva kako da osvojite voljenu osobu i kako da sačuvate svoju ljubav

14. prosinca 2016. 0 By Admin

Astrologija vam može pomoći da upoznate svog partnera, i pokušate da sprečite raskid, ili ga, ako je neminovan, lakše prebolite.

 

 

Pronađite svoje životno ispunjenje u širenju pozitivne emotivne energije, a da biste to uspeli,prvo upoznajte svoga partnera.

 

 

OVAN

Ako ste uvučeni u bespoštedni emotivni rat s odlučnim Ovnom, odmah zakopajte ratnu sekiru i smirite usplamtele negativne strasti. Pomirite se sa tim da vaš partner uvek mora biti u pravu i da je njegova istina jedina istina. Inače vas očekuje borba do istrebljenja.

 

 

Prilagodite se njegovim često egocentričnim stavovima i zahtevima, ponekad ga iznenadite komplimentom da je najpametniji i najlepši, i neukrotivog Ovna pretvorićete u pažijivog i toplog partnera, savetuje Žena. Dopustite mu da oseti kako je upravo on veliki vođa vašega braka. I još nešto, ne gušite ga ljubomorom, budite samostalni, dinamični i uvek spremni na akciju i uzbuđenja.

 

 

Kako varaju znakovi horoskopa: Da li je vaš partner “providan” ili ga je teško otkriti?

BIK

Želite li živeti u skladnoj zajednici s Bikom, moraćete se prilagoditi njegovoj tvrdoglavoj i često ćutljivoj naravi. Nikad vam neće priznati da je pogrešio i radije će problem zacementirati ćutanjem nego da nastojati da ga reši otvorenim razgovorom. Ako je u pitanju muški Bik, a niste sigurni u svoje kulinarske sposobnosti, onda se odmah upišite na tečaj kuvanja.

 

 

Zahtevaće od vas da uredno ispunjavate sve ženske dužnosti, od kuhinje do spavaće sobe. Bikovi će vas iznenaditi svojom neprestanom potrebom za dodirima, pažnjom i vernosti. I zapamtite da su Bikovi veliki hedonisti koji ne mogu živeti bez komfora, topline doma i pre svega materijalne sigurnosti.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6