Šta vam znači ljubav? Ljubav je za Vagu harmonija, za Ovna nasušna potreba, a za ostale znake…

Šta vam znači ljubav? Ljubav je za Vagu harmonija, za Ovna nasušna potreba, a za ostale znake…

14. prosinca 2016. 0 By Admin

VAGA
Za osobe rođene u znaku Vage ljubav je harmonija. Spajanje umova koje je izbalansirano – ni u kom slučaju nije ekstremno i vodi do srećnih i ugodnih rezultata za obe strane.

 
U Vaginom staloženom, simetričnom i skladnom svetu, ljubav se vezuje za lepotu. Venera, vladajuća planeta Vage, uliva u ove osobe duboko ukorenjeno poštovanje za estetiku, simetriju i sklad. Nekad ovo može predstavljati i problem za njih, jer se može dogoditi da ne uspeju da shvate dublje značenje ljubavi.

 
Potrebno im je dosta vremena da odaberu savršenog partnera, jer žele da im partner po svemu odgovara. Pošto su šarmantne i elegantne, osobe u znaku Vage retko imaju problema u pronalaženju obožavatelja i partnera, ali im je, ponekad, potrebno mnogo vremena da se odluče. A za to vreme, dok Vage razmišljaju, potencijalni partner može otići razočaran, jer mu je dosadilo da čeka.
Vage odmah znaju jesu li zaljubljene i uživaju u svim detaljima koji prate zaljubljenost i udvaranje.

 

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2017: Ko će se zaljubiti, a koga očekuje susret o kom već dugo mašta

 
Osobe u znaku Vage još uvek treba da nauče da je lepota u očima onoga koji posmatra. Sklad zaljubljenih srca i kompatibilnost je važnija od izgleda. Važno je dublje značenje same ljubavi.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12