Ovaj neverovatan TEST otkriva u kojoj ste fazi života i šta vas čeka u budućnosti (ŽIVOT, ZABAVA, ODNOSI, SAVET)

Ovaj neverovatan TEST otkriva u kojoj ste fazi života i šta vas čeka u budućnosti (ŽIVOT, ZABAVA, ODNOSI, SAVET)

4. siječnja 2017. 0 By Admin

Saznajte koja je vaša trenutna životna vibra tako što ćete izabrati jedan ili dva uzorka sa kojima se najviše možete povezati.

Jednostavno izaberite uzorak koji vas privuče na prvi pogled. Pročitajte odgovore kako biste saznali šta vaš izbor govori o vama io tome kako trenutno živite svoj život. Zapamtite da odgovori predstavljaju vašu trenutnu životnu vibraciju. Život se uvek menja i vi se uvek transformirate. Ako želite, i vaša se vibra može promeniti!

Molimo vas da ostavite komentar u kojem ćete napisati koji ste uzorak odabrali i koliko je u vašem slučaju opis bio tačan. Podelite ovaj zabavan test i sa drugima!

1 – ZABAVA

Život – Ako ko zna kako se u životu zabaviti, onda ste to vi! Ležerni ste, mirna i opuštena stava, prepuni života i volite zasmejavati druge. Gotovo ste uvek vedri i srećni, živite u sadašnjem trenutku i nikada previše ne brinete o budućnosti. Niste za velike i hrabre promene, draže vam je ono što je poznato.

Karijera – Volite se zabavljati dok pozitivno doprinosite životima drugih ljudi. Inteligentnima i kreativnima kakvi jeste, odgovara vam okolina u kojoj se nešto praktično radi, niste tip koji će samo sedeti i slušati. Bili biste izvrstan konobar, voditeljkampa, koordinator za organizaciju događaja ili zabavljač. Ne volite kancelarijsku atmosferu, ali znate biti izvrsni prodavci ako zaista verujete u proizvod! Koju god karijeru da izaberete, podižete atmosferu te okolinu činite zabavnijom i kreativniji.

Odnosi – Pomalo je čudno, no kada su u pitanju odnosi, često znate sumnjati u sebe. Malo ste suzdržani kada je u pitanju obavezivanje. Bojite se da ćete biti povređeni i stoga ne želite da stvar postane previše ozbiljna. Zbog tih nesigurnosti ne možete održati dugotrajniji odnos.

Savet – Vi ste odlični! Imate predivno srce puno nežnosti i ljubavi. Vaša želja da druge činite sretnima ima tako dubok uticaj na svet oko vas. Toliko ste autentični i nepretenciozni oko toga jer to je vaše pravo ‘ja’. Prirodno privlačite ljude. Cenite sebe i znajte da ste izvrstan partner. Imajte malo više samopouzdanja. Nemojte se toliko fokusirati na svoje nedostatke. Niko nije savršen – ali vi ste stvarno izvrsni!

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12