Žena Devica: brižna, skromna i odana ovisnica perfekcije. Oni koji je izgube nikada ne prežale

Žena Devica: brižna, skromna i odana ovisnica perfekcije. Oni koji je izgube nikada ne prežale

27. siječnja 2017. 0 By Admin

Perfekcionista po prirodi, teži da popravi sve oko sebe, a da bi se opustila u vezi treba joj puno vremena i prava ljubav. Ovoj brižnoj, skromnoj i odanoj ženi možete verovati u svakom trenutku. Donosimo vam sve što vas je oduvek intrigiralo u vezi sa ženom Devicom, piše Luftika

 

 

Ljubav

Kada se žena Devica zaljubi, najverovatnije će se prvo uplašiti. Ako se to dogodi van veze, najčešće postaje toliko stidljiva da je započinjanje veze za nju bukvalno nemoguće. Ona voli da je obori s nogu partner koji mora da učini prvi korak. To joj omogućava da se oseća privlačno i ženstveno.

 

 

Neke Device su u stanju da racionalizuju stvari do tačke u kojoj mogu da priđu nekome ili da makar flertuju, ali često neće ući u pravu vezu sa partnerom s kojim je u početku bila direktna. Njoj je potrebno da se zaljubi u nekog snažnijeg, samopouzdanijeg i brižnijeg od nje.

 

 

Seksualnost

Ovo je znak kod kog je Venera podbacila i ova žena uopšte nije svesna svoje senzualne prirode i svoje seksualnosti. Baš to može biti prvilačno nekim njenim partnerima, ali svako ko želi da bude u seksualnoj vezi sa ovom ženom, mora da razume da je njoj potrebno puno vremena za opuštanje i intimnost sa partnerom.

 

 

Ona nikada neće pričati o svom seksualnom životu sa drugim ljudima i polako će ući u seksualnu igru, isključivo putem emotivnog kontakta ili svesnom odlukom njenog racionalnog bića, nikada impulsivno.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4