Žena Devica: brižna, skromna i odana ovisnica perfekcije. Oni koji je izgube nikada ne prežale

Žena Devica: brižna, skromna i odana ovisnica perfekcije. Oni koji je izgube nikada ne prežale

27. siječnja 2017. 0 By Admin

Zabavljanje sa ženom Devicom

 

Ona želi nekog ko će je lepo pozvati na sastanak i u početku veze najviše će uživati u redovnim izlascima. Partner bi trebalo da je odvede u lep restoran, u šetnju parkom i na ples. Ne toleriše ni jednu vrstu agresije i navalentnosti, makar sve do trenutka dok ne razvije duboka osećanja i ne veže se za partnera kog može da “popravlja”.

 

 

Ona voli da ide na čista mesta i retko kada ćete naići na Devicu koju ćete moći da izverede u neki andergraund klub u kom će piti pivo iz plastične čaše. Iako ona shvata jeftinu i opuštenu varijantu ovakvih izlazaka, retko kada će se osećati dobro u okruženju koje zaudara na ustajalo pivo.

 

 

Razumevanje žene Device

Postoji razlog iz kog se Device često opisuju kao manični čistunci. Ova opsesija čišćnjem može da se projektuje na sve aktivnosti žene Device. Ona želi da očisti svet od zla jednako koliko želi da opere zube ili izriba kadu. Najvažnija stvar s kojom ova žena mora da se suoči je potraga za sudbinskim uverenjem da je bolja nego što misli da jeste.

 

Najčešće, odgajana je tako da ne bude u potpunosti svesna svoje lepote, dobrote i vrednosti. Ipak, vera u lepotu sveta i u sopstvenu bajku navodiće je čudnom gravitacijom sve dok ih ne pronađe. Najgora stvar koju žena Devica može da uradi je da se zadovolji svojim racionalnim izborima jer ona ima kapacitet za savršenost u svim sferama života.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4