Svaki horoskopski znak ima svoj dragi kamen – s razlogom

Svaki horoskopski znak ima svoj dragi kamen – s razlogom

27. siječnja 2017. 0 By Admin

Ljepotom, sjajem i bojama, drago i poludrago kamenje oduvijek je privlačilo ljude. Zračenja koja proizlaze iz njih imaju određeni utjecaj. Prema nekim vjerovanjima, boja dragoga kamenja povezana je s određenim dijelom tijela. No neka od njih mogu negativno djelovati na našu osobnost ili zdravlje.

 

 

Tako, primjerice, intenzivno žuti jantar u prevelikim dozama može uzdrmati psihičku stabilnost nekih ljudi, stoga nije podoban za Blizance ili Djevice, koje prirodno imaju aktivan um. Njima treba kamen koji ima umirujuće djelovanje.

 

 

Zato je dobro znati koji vam dragi kamen svojom energijom i zračenjem najbolje pristaje, kako biste ga što učinkovitije koristili. Mi ćemo vam u tome malo i pomoći. Pred vama je mali vodič u rajski svijet dragoga kamenja.

 

 

OVAN – Crveni koralj

Vrlo je atraktivan zbog žarkocrvene boje i kao takav predstavlja “crveni planet” Mars, koji vlada znakom Ovna. Simbol je vitalnosti, energičnosti i odvažnosti. To je nakit kao stvoren za hrabre ljude koji spontano iskazuju svoje životne potrebe. Imate li važan ispit ili intervju za posao, stavite na sebe crveni koralj, koji će ukloniti tremu i strah.

 

 

Posebno dobro pristaje rođenima u znaku Ovna, čija je strastvena i energična priroda usklađena s vibracijama crvenoga koralja. Crveni koralj je i simbol materinstva, štiti plod u maternici te njegov zdravi razvoj.  Pomaže kod liječenja anemije, bolesti krvotoka, infekcija i neplodnosti, a ublažava i bolove kod porođaja.

 

nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7