Najmočniji  horoskop na svetuTibetanski horoskop: Ribe će ostvariti emocionalnu obnovu, Vaga mora riskirati, a Lav služiti druge

Najmočniji horoskop na svetuTibetanski horoskop: Ribe će ostvariti emocionalnu obnovu, Vaga mora riskirati, a Lav služiti druge

6. travnja 2017. 0 By Admin

Tibetanski horoskop se temelji na vjerovanju u dvanaest puteva do mudrosti, a svaki čovjek, prema datumu rođenja ima svoj “put mudrosti”, cilj i karmički zadatak, koji će morati ostvariti u životu.

Pročitajte i vidite pronalazite li se u ovome…

 

 

Ovan – reinkarnacija

U životnom ciklusu znači prošle živote. On je herojski zmaj koji se bori protiv unutrašnjih demona i vanjskih iskušenja. Ima energiju i agresivnost Marsa. Bježi od monotonije i razmišljanja.

Treba raditi u društvenim zanimanjima kroz koja može poboljšati sebe i transformirati egocentričnost.

Karma: treba živjeti u sadašnjosti, sagledati svoj unutrašnji život, meditirati, pronaći veselje, podnijeti život i kada nije ružičast. Treba zaboraviti neuspjehe i gledati naprijed. Tako će dosegnuti tajni ključ svemirskog mira.

 

Bik – stvaranje duha

Predstavlja rast, razumijevanje mudrosti. Štiti ga Venera, zemaljska ljubav, majka ljepote i umjetnosti.

Stvara sigurnost jer ima iskustvo prošlih života, ali stvaranje duha pokreće kontaktiranje s unutrašnjim životom.

 

 

Karma: akcija ne zavisi od posla, nego od psihe. Vatrena priroda krije nesigurnost. Bikove ne motivira sigurnost nego sumnja. Konzervatizam mogu pobijediti kontroliranjem svoje energije. Samo tako naći će unutarnju sigurnost.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6