Najmočniji  horoskop na svetuTibetanski horoskop: Ribe će ostvariti emocionalnu obnovu, Vaga mora riskirati, a Lav služiti druge

Najmočniji horoskop na svetuTibetanski horoskop: Ribe će ostvariti emocionalnu obnovu, Vaga mora riskirati, a Lav služiti druge

6. travnja 2017. 0 By Admin

Blizanci – psihička i duhovna evolucija

U životnom krugu predstavlja spoznaju i inteligenciju, dualizam: duhovnu evolutivnu svijest i zemaljsko poznavanje stagnacije. Kod njega dominira Merkur, zbog čega je društven, spretan, ugodan, pažljiv, znatiželjan, pokretljiv, inteligentan, lažljiv, nestalan, ima dobru memoriju ali ništa ne privodi kraju. Iako osjeća potrebu da se razvije duhovno, nikad neće naći mir.

 

 

Karma: nestabilan je, oscilira u raspoloženju. Ako u ostvarenju velikih ciljeva ostane realan, moći će svladati kontradiktornost. Treba meditirati, odlučiti se, rješenje problema je bliže nego što izgleda.

 

 

Rak – rođenje čovjeka

Predstavlja znanje, inkarnaciju duha u fizičkom svijetu. Psihička inkarnacija je pri kraju, počinje fizička. Simbol je materinstva, tijela, osjećaja, svemir Žene. Da bi se zaštitio, drži sve u sebi kao u zatvorenoj kutiji. U porodici pronalazi duhovne vrijednosti ali nakon duge i strpljive meditacije, kad napokon shvati gdje je izvor života. Previše vjeruje u Svemir, želi produžiti djetinjstvo, traži pažnju, vjernost, neprekidne dokaze ljubavi.

 

 

Karma: posesivan je, želi biti u centru pažnje, previše je autoritativan i svi će pobjeći od njega zbog straha da mu ne padnu u ruke.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6