Veliki horoskop sudbine: Kakvu karmu nosite i gdje vas put vodi dalje?

Veliki horoskop sudbine: Kakvu karmu nosite i gdje vas put vodi dalje?

7. travnja 2017. 0 By Admin

Rak: 22.6. – 22.7.

Karmički zadatak Rakova je razvijanje svoje iskonske prirode. Imaju razvijenu duhovnu svijest, koja sada treba predstavljati temelj za izgrađivanje života. Zato se moraju osloboditi se prevelike emotivnosti koja u njima rađa potrebu za stalnim dokazima ljubavi, pažnje i odanosti.

 

 

Po svojoj prirodi Rakovi nisu ratnici i potpuno je nerealno očekivati od njih borbenost ili agresivnost. Kada su prisiljeni boriti se za svoja uvjerenja, iz tih ratova redovito izlaze kao gubitnici, što predstavlja velik udarac njihovu samopouzdanju i rađa u njima nove komplekse i frustracije. Budući da je takva borba nepoštena i uznemirujuća, trebaju je se kloniti.

 

 

Umjesto rata i slavna oružja, mirna samouvjerenost i samopouzdanje, temeljeni na njihovim stvarnim i provjerenim kvalitetama, postat će njihovim najjačim oružjem. Kada shvate da duh i tijelo mogu biti cjeloviti, poradit će na vlastitoj samostalnosti i shvatiti da suočenje sa životom ne mora biti bolno.

 

 

Lav: 23.7. – 23.8.

Lavovi u sadašnji život donose razvijenu svijest o realnosti. Posjeduju optimalno stanje između duhovnih i materijalnih težnji i znaju kako mogu ugoditi sebi i svojoj okolini. U svim područjima svog života očekuju da se poštuje njihov autoritet. Ukoliko, međutim, usprkos svojim kvalitetama pretjeraju u egoizmu i egocentričnosti, poremetit će razvoj svoje ličnosti.

 

 

Njihov karmički zadatak sastoji se od toga da stalno slušaju što im drugi imaju reći, te otvorena i neopterećena duha uče od njih i pomažu. Budući da posjeduju urođenu sposobnost za razlikovanje dobrog od lošeg, budu li vjerovali svojim instinktima neće doći u opasnost da «progutaju» bilo što lažno.

 

 

Iskrenost, otvorenost i jednostavnost otvorit će im svaka vrata. Ne smiju omalovažavati slabije od sebe i procjenjivati životne vrijednosti isključivo prema vlastitim mjerilima. Moraju shvatiti život u svoj njegovoj raznolikosti i prihvatiti ga.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7