Horoskop otkriva budućnost ljubavi i strasti: šta nam donosi povratak Venere u direktan hod

Horoskop otkriva budućnost ljubavi i strasti: šta nam donosi povratak Venere u direktan hod

13. travnja 2017. 0 By Admin

Ukratko, od 25. marta 2017. do 9. januara 2018. se nalazimo u fazi novog rađanja, u periodu kojeg će obeležiti strast, a ne ljubav, jer će Venera najbolje od sebe pokazati tek kada postane okcidentalna u odnosu na Sunce.

 

Od 29. aprila Venera će ponovo biti u znaku Ovna i kretaće se ka Uranu, sa kojim će se u egzaktnoj konjunkciji naći 3. juna. Nakon ,”čišćenja” emotivnog i društvenog života, evo prilike za novi pokušaj, za nove ljude… Svi ćemo dobiti neku novu šansu, makar ona trajala kratko kao jedan treptaj oka. Jer Uran je vjetar, munja, oblak… Kako bilo koju od te tri stvari vezati i dati formu (Venera)?

 

Dok god Venera i Uran borave u istom znaku, očekujte zaljubljivanja na prvi pogled i još brža “odljubljivanja”, sukob mišljenja, subjektivan doživljaj stvarnosti, te preterane i dramatične rekacije na dešavanja u vašoj neposrednoj okolini.

 

Ako ste usamljeni, vaša znatiželja vas može odvesti na put upoznavanja nekog novog, za koga ćete vrlo brzo shvatiti da ga, dalekosežno gledano, ne vidite u vašoj budućnosti. Ovo neće biti vrijeme za otpočinjanje novih veza. Na finansijskom planu, ovaj aspekt će ukazati na nezadovoljstva i prolazno stanje agonije zbog istrošenih resursa.

 

 

Uran će u svakom aspektu donijeti oluju, bilo da se oluja dešava u nama samima ili smo mi nekome oluja.

Japanski pisac Haruki Murakami (koji natalno nosi opoziciju Venere i Urana) rekao je:

“Jednom kad oluja prođe, nećeš se sećati kako si je preživeo. Nećeš biti siguran ni da li je oluja zaista prošla. Ali jedna će stvar biti sigurna. Kad preživiš oluju, nećeš biti ista osoba kao pre oluje. Upravo zbog toga oluje i postoje.”

 

 

Izvor: Miloš Tomić

Stranice: 1 2 3 4 5