Šalju li vam snovi znakove ili upozorenja?

Šalju li vam snovi znakove ili upozorenja?

25. travnja 2017. 0 By Admin

Svako normalno ljudsko biće gotovo trećinu svog života provede spavajući.

 

 

Za to vrijeme susretne se s brojnim snovima koji u svom sadržaju variraju od beznačajnih posljedica dnevnih događanja pa sve do proročanskih vizija.

 

 

Riječ je, očigledno, o nečemu što izmiče uobičajenim klasifikacijama našeg racionalnog uma i pruža nam priliku da dobijemo direktno iskustvo drugih dimenzija postojanja.

 

Unatoč tome, prosječan pripadnik ove naše potrošačke civilizacije snovima će pružiti tek beznačajnu ulogu i eventualno s vremena na vrijeme njihovo značenje potražiti u nekoj od površno napisanih sanjarica.

 

 

Prekognitivni snovi

novasvest.com

Jedna od najzanimljivijih značajki snova, koja po pravilu privlači najveću pozornost ljudi, jeste mogućnost da se analizom sna može predvidjeti neki događaj, kako ugodan, tako i neugodan.

 

 

Većina ljudi, zapravo, kada razmišlja o svojim snovima, pretpostavlja da njihov sadržaj ima isti značaj kao i bilo koji vid proricanja. Zbog toga smatraju da će se analizom sna doći do nekakve vrste vidovitosti, tj. da san govori što će se dogoditi u budućnosti. Međutim, funkcija snova je mnogo, mnogo značajnija od pukog proricanja i zapravo, samo određena vrsta snova, koja uopće nije česta, spada u ovu skupinu.

 

 

Također se mora i među ovakvim snovima napraviti razlika i provesti njihova točna i precizna klasifikacija, te možemo posebno govoriti o predviđajućim, proročanskim i o telepatskim snovima gdje svaka grupa ima svoje specifične karakteristike i značaj. Grubo i jednim imenom, sve tri vrste snova nazivamo PREKOGNITIVNIM.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6