Šalju li vam snovi znakove ili upozorenja?

Šalju li vam snovi znakove ili upozorenja?

25. travnja 2017. 0 By Admin

Mogućnost da je san predvidio nešto dobro izaziva u osobi slatki spokoj iščekivanja tog sretnog događaja i motivira ga da u realnosti pomogne njegovu što skoriju realizaciju, a predviđanje neke neugodnosti uglavnom izaziva strepnju koja, iako neugodna, može biti od pozitivnog značaja ako predstavlja upozorenje. U krajnjem slučaju, predviđanje loših događaja kroz snove može, u psihološkom smislu, pripremiti osobu za ono što slijedi te, kada do događaja dođe, stres biva manji i čitava situacija će se bolje i racionalnije prihvatiti.

 

 

Analitičari snova međutim, sa sigurnošću i u potpunosti (kao i kad su drugi snovi u pitanju), nikada ne mogu stopostotno tvrditi da li je neki san proročanski ili ne.

 

 

Ono na što uvijek treba gledati kao na vjerojatni pokazatelj da se radi o proročanskom snu je mogućnost da se jedan te isti san ponavlja, da nosi upozoravajuću poruku i da se javlja kod osobe koja malo sanja ili bar nije navikla da ima prekognitivne snove. Međutim, osobe koje, naprotiv, često imaju prekognitivne snove, uglavnom već intuitivno i same, bez stručne analize, mogu pretpostaviti da se o takvom snu zaista i radi.

 

 

TELEPATSKI SNOVI su najrjeđi i događaju se izuzetno. Odlikuju se relativno velikim vremenskim poklapanjem sa stvarnim događajem koji se događa u realnosti dok ga sanjač sanja. Obično se radi o važnijim događajima pri čemu je sanjač u bliskoj emotivnoj vezi s osobom ili događajem koji sanja. Telepatski snovi se, između ostalog, mogu objasniti i teorijom sinkroniciteta.

Pomislite na realnost snova, samo na minutu…

Piše: Ed Parkinson, wakeup-world.com

Kada ste u snovima, oni su stvarni, a kada ste u noćnoj mori situacije kroz koje prolazite djeluju kao stvarne. Vrlo često u noćnoj mori pokušavamo pobjeći, mora može biti vrlo bolna, puna tuge, zastrašujuća. Kada odemo iz tog svijeta i dođemo u ovaj, mi smo vrlo sretni, jer smo mogli pobjeći iz te noćne more.

 

 

Siguran sam da imate snove koji su prelijepi, divni i puni ljubavi. Željeli bi ostati u tom snu zauvijek. Kada se probudimo iz ovakvog sna često zadržavamo taj osjećaj topline i ljubavi tijekom cijelog dana i nadamo se da ćemo ga opet doživjeti kada odemo spavati.

 

 

U zapadnom svijetu imamo neka zbunjujuća mišljenja o snovima, noćnim morama i njihovim značenjima. Kada smo budni, kažemo da nisu stvarni, ali kada spavamo i dok sanjamo znamo da su stvarni. Kako ovo razriješiti?

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6