Tajne i slabosti svakog znaka: maštovita Vodolija je manično-depresivna, empatične Ribe se guše od hipohondrije

Tajne i slabosti svakog znaka: maštovita Vodolija je manično-depresivna, empatične Ribe se guše od hipohondrije

4. svibnja 2017. 0 By Admin

Vodenjak

Pripadnici ovoga znaka poznati su po svojim brzim promjenama raspoloženja i lakom zapadanju iz stanja veselosti i razdraganog smijeha u ljutnju i grubost. Njihov vladar, Uran, gospodari neočekivanim i iznenadnim događajima i vrlo brzim procesom mišljenja.

 

 

Ovaj znak posjeduje veliki instinkt za humanost i dobročinstvo iz ljubavi prema čovječanstvu, kao i intuitivno razumijevanje života. Depresije i živčane smetnje su česta pojava kod osoba rođenih u ovom znaku. Zglobovi i listovi su dosta osjetljivi kod Vodenjaka, pa se treba zaštititi od proširenih vena i slabe cirkulacije.

 

 

Maštoviti, razmišljanju i sanjarenju skloni Vodenjaci najbolji su kreatori svojih psihosomatskih bolesti. Biokemijska sol koja odgovara ovim osobama je natrij-klorid, ili kuhinjska sol, a prirodni izvori ovog spoja su banane, rotkvice, kikiriki, maslac i sir.

 

Ribe

Pripadnici ovog znaka imaju osjetljiva stopala, ali se pored toga moraju čuvati upale pluća, prehlade i drugih bolesti dišnih organa. Planet Neptun podario je svojim podanicima dozu misterioznosti i intuitivne snage. Ribe su sklone preuzimanju tuđih problema i opterećenja i uživljavanju u njih, a da ih ponekad sasvim i ne razumiju. Zahvaljujući svojoj kreativnosti i domišljatoj, stvaralačkoj mašti, Ribe su u stanju smisliti najneobičnije bolesti i povjerovati da od njih boluju, makar su o njima samo načuli. Međutim, Ribe su u stalnoj potrazi za ravnotežom, harmonijom i mirom. Kada uspiju shvatiti da su njihova mračna razmišljanja uzrok depresije, potrudit će se što brže nadvladati to stanje.

 

 

Trebale bi češće biti u društvu, stupati u kontakte s ljudima i izbjegavati samoću. Veliki utjecaj na dobro raspoloženje i izbjegavanje depresije kod Riba ima njihova omiljena glazba, koju bi trebale često slušati, dok se odmaraju, čitaju ili nešto rade. Biokemijska sol koja odgovara ovim osobama je željezo-fosfat, a njezini prirodni izvori su cjelovite žitarice, zelena salata i bundeva.

 

 

altertv.org

Stranice: 1 2 3 4 5 6