Nedeljni Ljubavni Horoskop od 8. do 14. maja: Ovan će imati romansu na poslu,  Rak raspoložen za flert, Ribe na značajnoj prekretnici

Nedeljni Ljubavni Horoskop od 8. do 14. maja: Ovan će imati romansu na poslu, Rak raspoložen za flert, Ribe na značajnoj prekretnici

6. svibnja 2017. 0 By Admin

OVAN

Dajte svom srcu i svom umu malo odmora u ponedeljak. Dobar film ili neki opuštajući koncert nije loša ideja. U sredu i četvrtak vas očekuje prava romantična komedija, ali ovoga puta u vašem realnom životu. Očekujte puno zanimljivih ljubavnih preokreta i zavrzlama. Postoji mogućnost da vam se ovakva romansa dogodi na poslu,što će začiniti vašu ljubavnu priču. Za vikend, međutim, zvezde će vas pozvati da se okrenete stvarnom svetu i iskrenim osećanjima. Više neće biti mesta za neozbiljnu komediju. Ovo se tiče prave ljubavi.

 

 

BIK

Ponedeljak je sjajan kada je ljubav upitanju. Pratite svoje romantične impulse. Predložite promene u vezi, razgovarajte o zajedničkom putovanju. Budite pri tom prijatni i slatki i postići ćete sve što želite. Ako sumnjate u nešto, iskoristite utorak i sredu da otvoreno razgovarate o tome. Nipošto nemojte okretati leđa voljenoj osobi.

 

 

Od četvrtka do nedelje romantika i ljubav će prosto blještati. Naročito noću, kada će biti pomešana sa vašim avanturističkim duhom. U nedelju predahnite od svega.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6