Nedeljni Ljubavni Horoskop od 8. do 14. maja: Ovan će imati romansu na poslu,  Rak raspoložen za flert, Ribe na značajnoj prekretnici

Nedeljni Ljubavni Horoskop od 8. do 14. maja: Ovan će imati romansu na poslu, Rak raspoložen za flert, Ribe na značajnoj prekretnici

6. svibnja 2017. 0 By Admin

BLIZANCI

U ponedeljak uradite nešto divlje, ludo i neočekivano po pitanju ljubavi. Ponekad je to potrebno kako se vaš ljubavni život i veza ne bi uspavali. U utorak, sredu i četvrtak se posvetite sebi, učinite da se dobro osećate i bićete privlačni suprotnom polu gde god da se pojavite. Radite na svom šarmu i rezultati će biti sjajni.

 

Negujte svou harizmu i očekujte najbolje rezultate. U petak bi neka tvrdoglava osoba slična vama mogla da vas izazove. Iz toga bi se mogla izroditi i strasna romansa. Vikend je povoljan za sastanke.

 

 

RAK

Neka nova ideja po pitanju vašeg ljubavnog života će vam u ponedeljak pasti na pamet i sve ćete uraditi da je sprovedete. Vi ste skloni flertu i suprotni pol vas obožava zbog toga. Vodite računa da to ne izazove ljubomoru vašeg partnera, a naročito u sredu, kada postoji mogućnost da dođe do oštre rasprave.

 

 

U četvrtak i u petak ćete zbog toga imati osećaj da pucate po svim šavovima. A onda za vikend, vaša svetlucava priroda i urođeni šarm privući će ponovo mnoge pripadnike suprotnog pola. Nemojte očekivati da vam neko čita misli u nedelju. Recite sami sve što mislite.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6