BLAGO NJEMU Ovaj horoskopski znak će se najbolje udati

BLAGO NJEMU Ovaj horoskopski znak će se najbolje udati

17. svibnja 2017. 0 By Admin

Mnoge žene brinu o tome kada će se udati, ali verovali ili ne, i muškarci razmišljaju o toj temi.

 

Dugo proučavaju svaku ženu pre nego što se odluče da uđu u brak sa njom. Evo koja će se najbolje udati:

 

 

OVAN

Pored nje se prosečno muško oseća kao žensko, jer ona sve može da uradi bar duplo bolje od vas. I nikada vam zbog toga neće zameriti – uvek će raditi, stvarati, nadati se i hrabriti vas i kad bi vam sve druge rekle da ste običan mlakonja.

 

 

Otvorena i iskrena od vas neće praviti budalu. Neka to slučajno ne pokuša ni bilo ko drugi! Uz nju ne treba da brinite o neprijateljima, jer će oni pobeći glavom bez obzira kad uvide kakva aždaja vas čuva. Vi ste njeno blago.

 

 

Deca joj nikad neće biti razmažena i od malena će ih učiti kako treba da se bore za sopstvene ciljeve. Sve što traži od vas je da verujete u sebe, bar onoliko koliko ona veruje u vas. A toliko joj dugujete, zar ne? Samo uz nju i nikog više najzad ćete shvatiti šta znaci biti pravi muškarac.

 

 

BIK

Sve što radi, radi bar duplo temeljnije od vas. Uz nju ne postoje propusti i nepredviđena razočarenja. Prepustite joj svoj novac i budite sigurni da ste ga oročili u banci koja će vam ga bar dvostruko uvećati. Umorni ste i boli vas glava? Prepustite se njenim rukama koje će vam pokazati tajne opuštajuće masaže. I nikad, nikad nemojte sumnjati da će vas napustiti kad je teško.

 

 

To je žena koja bi vas kilometrima nosila ranjene kroz pustinju, nepokolebljivo kao kamila. Sve što od vas traži su česti pokloni, a to je zaista sitnica, zar ne? S obzirom da ona ipak pravi najlepše. Deca su joj mentalno i emocionalno stabilna, puna vedrine. Kako i ne bi uz takvu majku?

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6