BLAGO NJEMU Ovaj horoskopski znak će se najbolje udati

BLAGO NJEMU Ovaj horoskopski znak će se najbolje udati

17. svibnja 2017. 0 By Admin

VAGA

Ona zna šta su sklad i harmonija i to zna duplo bolje od vas. Ona je čvrsta kao čelik kada treba da ukloni prepreke sa vašeg puta i meka kao baršun kada vam treba da opustite napete živce i povratite veru u sebe. Suvereno će vas voditi kroz život, ali će to raditi tako ljupko i ženstveno da nećete imati baš ništa protiv.

 

 

Vi znate da ona diše za vas i da ste bez nje pola čoveka. Sve što treba da uradite je da ne dopustite ni da ona bez vas bude pola žene…ništa prirodnije, kada je ona već od vas stvorila ispunjenu i kompletnu ličnost. Obično je lepa i graciozna, a i kad nije osećaćete se bar duplo ružnije i nezgrapnije od nje. I ne samo to, umeće od svega oko sebe da napravi sklad i lepotu.

Deca su joj omiljena u društvu i velike estete. Uči ih da je tata Bog.

 

 

ŠKORPIJA

Ona nije žena, vec čarobnica koja vas je omađijala od prvog trenutka. I budite sigurni, unapred vas poznaje bar duplo bolje od vas. Da bi vas usrećila – popeće vas na najviše vrhove ispunjenja, da bi vas očeličila – baciće vas u najdublje ponore iskušenja…ali jedno je sigurno…vi više nećete biti običan ćovek, vec junak poput Ahila ili Hektora, spreman i život da založi za samo jedan njen osmeh.

 

 

Ako je za utehu, i ona bi svoj život dala za vas. Dokažite joj da ste toga vredni. Prođite hrabro sa njom kroz sva iskušenja i nikada, nikada je nemojte izdati. Naučićete šta je prava posvećenost i strast, tako što ćete strastveno voleti njeno srce, telo i duh. Uz nju ćete saznati sta je strast odanosti. Sve što traži od vas je da joj dozvolite da vam veruje. Decu ce od malena učiti da su predodređena za velika dela.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6