Na šta ste slabi: Strelčevi su skloni neveri, Škorpije su zavisne od se*sa!

Na šta ste slabi: Strelčevi su skloni neveri, Škorpije su zavisne od se*sa!

2. lipnja 2017. 0 By Admin

Utehu Škorpije će, na primer, potražiti u seksu, dok će se Ribe najverovatnije dobro napiti

 

vako je slab na nešto, u većoj ili manjom meri. Naravno, poroci, zavisnosti i opsesije su daleko kompleksnije pitanje od toga u kom ste znaku rođeni, ali horoskop može da otkrije ponešto o vašim urođenim sklonostima ka pojedinim stvarima.

 

 

Ovan
On je individualac koji naglo donosi odluke i kojim vlada vatra pa mu i pušenje i alkohol predstavljaju veliko iskušenje i opasnost. Jednom kad Ovan postane zavisan od nečega, jako mu je teško da prestane jer se radi o vrlo tvrdoglavom i inatljivom znaku. Ovnovi smatraju da alkoholom ili tabletama ublažavaju stres, a ako su pušači, često misle da zahvaljujući tome deluju glamurozno.

 

 

Bik
Radi se o vrlo stabilnom znaku, ali ne toliko samosvesnom kad je u pitanju preterana konzumacija hrane i pića. Bikovi uživaju u svim senzualnim zadovoljstvima, a seksualna frustracija ih često natera na konzumaciju alkohola ili destruktivno ponašanje. Velik deo Bikova često ima problema sa težinom, a neki će imati problema sa opsesijom televizijom. Oni koji se zbog nečega osećaju krivi mogli bi se pretvoriti u radoholičare.

 

 

Blizanci
Blizanci su znak promenljivog raspoloženja koji se često služi metodama samopomoći što vodi u nove zavisnosti. S obzirom na to da se radi o vazdušnom znaku, posebno su skloni pušenju. Često su i ovisnici od adrenalina, pa obožavaju uzbuđenje koje pružaju seksualni odnosi, ali im ljubavnici brzo dosade. Uglavnom su zato i otporni na zavisnost od seksa. Vrlo su kreativni i mogu postati zavisni od posla, a često im preti opasnost i od zavisnost od interneta.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4