VEZA izmedju ovih 14 horoskopskih PAROVA je KATASTROFA, nisu suđeni jedni za drugo!

VEZA izmedju ovih 14 horoskopskih PAROVA je KATASTROFA, nisu suđeni jedni za drugo!

2. lipnja 2017. 0 By Admin

Neke veze imaju manje šansi da uspiju od drugih. Evo kako to diktiraju kombinacije horoskopskih znakova.

 

Škorpija i Lav
I Škorpija i Lav su veoma jaki znaci što se ne uklapa uvek u harmoničnu ljubavnu vezu iako se često misli da se ta urođena intenzivnost dobro uklapa kada su u pitanju ljubav i strast. Lav umije da nameće kontrolu, a Škorpija je često užasno posesivna tako da oboje u vezu ulaze sa svojim intenzivnim emocijama.

 

 

Oboje su skloni eksplozivnim ispadima jer se i Lav i Škorpija izuzetno bore za ono što žele. Lavovi vole pažnju i da im neko hrani ego što Škorpiju često umara i nevažno joj je. Ova veza je takva da se, češće od bilo koje druge kombinacije, može završiti i zločinom iz strasti jer Lav ima potrebu da skriva tajne od Škorpije, a Škorpija umije užasno da reaguje kada to otkrije, posebno ako je u pitanju nevjerstvo.

 

 

 

Lav i Bik
Lav i Bik u vezi se bukvalno konstantno bodu jer su u pitanju dva užasno tvrdoglava znaka. Ukoliko ste tvrdoglavi i partner vam je isti takav znate kako to već izgleda. Oba znaka imaju potpuno različite prioritete od kojih ne odustaju. Lavovi često traže reflektore i način da steknu slavu, dok Bik traži stabilnost i sigurnost u životu. Ni jedno od ovo dvoje ne mijenja mišljenje oko toga kako treba živjeti život ni blizu lako, Bik neće dobiti potrebnu sigurnost od Lava, a Lav neće imati podršku Bika na svom putu.

 

 

Ovo zaista ne funkcioniše dobro. Ipak, mogu doći do suživota ako imaju izgrađeno obostrano poštovanje kada shvate da partner neće odustati od svojih potreba i želja kao što neće ni oni sami i onda nastave da gledaju na partnera kao na veoma jaku i nezavisnu osobu koja im imponuje.

 

nastavak na sledecoj stranici….

Stranice: 1 2 3 4 5 6