Na šta ste slabi: Strelčevi su skloni neveri, Škorpije su zavisne od se*sa!

Na šta ste slabi: Strelčevi su skloni neveri, Škorpije su zavisne od se*sa!

2. lipnja 2017. 0 By Admin

Vaga
Pripadnici ovog znaka su veliki idealisti i, kad se stvari ne odvijaju onako kako su zamislili, skloni su da pribegnu alkoholu samo kako bi pobegli od onoga što smatraju “ružnom stvarnošću”. Ovi majstori begova takođe se ne osećaju prijatno sa obavezama i mogu postati zavisni od flerta, ženskarenju ili promiskuitetu samo da bi ih izbegli. Razlog leži u tome što će radije odbiti nekoga pre nego što sami budu odbijeni. Vage mogu postati zavisne i od vežbanja, a u pokušaju da izgube kilograme mogu da preteraju i postanu zavisne od cigareta.

 

 

 

Škorpija
Seksualne zavisnosti
Škorpije najčešće uključuju zavisnost od pornografije i to im često predstavlja problem. Oni zapravo uživaju u svim porocima koji prate seksualne aktivnosti, uključujući konzumiranje alkohola, trošenje previše novca na odeću i skupe restorane, pa čak zapadanje u dugove samo da bi impresionirali. Preziru ljude koji ne izgledaju moderno i često će se odati pušenju samo da bi izgledali mršavo i lepo.

 

 

Strelac
Ovi znatiželjni individualci mogu biti toliko opsednuti željom za lutanjem da su u stanju potrošiti milione na odmor koji ne mogu sebe da priušte. Kako su po prirodi nemirni, nevera i zavisnost od seksa čest su im problem. Ovo je takođe jedan od znakova koji samog sebe smatra besmrtnim, pa nije retkost da ćete videti Strelca kako puši, pije ili radi bilo kakve grozne stvari svom telu jer ima osećaj da se uvek može izlečiti. Nažalost, tako često postaje zavisan.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4