Nedeljni horoskop za period od 4. do 11. juna: Ovan pokušava obnoviti staru ljubav, Blizani će imati ogromne rashode, Škorpija pred novim poznanstvom…

Nedeljni horoskop za period od 4. do 11. juna: Ovan pokušava obnoviti staru ljubav, Blizani će imati ogromne rashode, Škorpija pred novim poznanstvom…

4. lipnja 2017. 0 By Admin

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Posao – U jednom trenutku imaćete toliko poslovnih ponuda da nećete znati kojim putem da krenete. Poslušajte glas razuma i ne dozvolite da vas zaslepe nerealne stvari. Najvažnije je da dobro organizujete posao i uspeh neće izostati. Možda bi trebalo da razmislite o tome da promenite posao.

Ljubav – Gotovo ceo period biće u znaku društvenih događanja, brojnih putovanja na kojima ćete upoznati nove zanimljive osobe koje će uneti izvesne promene u vaš emotivni život. Bićete u situaciji da uživate u ljubavi sa osobom koja nije slobodna. Često imate periode zzatvorenosti, ali je došao trenutak da ih se oslobodite.

Zdravlje – Najosetljiviji su disajni putevi.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Posao – Novac koji već dugo očekujete, uskoro će stići. Zahvaljujući promeni znaka Merkura, Venere i Marsa očekuje vas nekoliko novih poslovnih dešavanja. Potrudite se da izaberete onaj koji vama najviše odgovara.

Ljubav – Krajem nedelje imaćete iznenadni susret u širem društvu. U svakom slučaju promene u emotivnom životu su zaista neophodne. Možda se odvažite i nekuda otputujete, što bi osvežilo vezu.

Zdravlje – Mislite pozitivnije. U protivnom, možete imati problem sa srcem i krvnim pritiskom.

VESTI IZ RUBRIKE

Stranice: 1 2 3 4 5 6