S ovim znakom ćete uživati ljubav kakvu nikada prije niste iskusili!

S ovim znakom ćete uživati ljubav kakvu nikada prije niste iskusili!

4. lipnja 2017. 0 By Admin

Pozitivne osobine

Strastven i intenzivan

Škorpioni su strastveni i intenzivni. Kao jedan od njih, mogu vam reći da je to dvostruki mač. Kada smo u vezi, pogotovo na početku, druga osoba će doživjeti naš jedinstveni, strastveni, laserski fokus.

Kada postanemo intimni, naš partner će iskusiti ljubav kakvu nikada prije nije iskusio. Naša energija je privlačna i neodoljiva.

 

 

Odan i intuitivan

Škorpioni su lojalni. U vezi smo, također, vrlo intuitivni i empatični. Kada smo u vezi s ostalim znakovima zodijaka – oni ne razlikuju našu „udaljenost“ od ambivalentnosti.

Prošetat ćemo preko žeravice za svog partnera kada smo zaljubljeni, ali teško nam je ponekad pokazati svoje emocije zbog drugih stvari koje se događaju unutar nas (vidi negativne osobine).

 

 

Znatiželjan, logičan i hiper – fokusiran

Škorpioni su znatiželjni i logični, što može biti pozitivna i negativna stvar. S jedne strane, imamo tu jedinstvenu sposobnost da dekonstruiramo određeni problem ili dilemu, slično kako se i Spock iz Zvjezdanih staza može približiti određenom problemu.

 

 

Naša logična priroda je često puta potaknuta pitanjem “Što?” … što znači da nas zanima uzrok vašeg ponašanja. Ova radoznalost i logična priroda, kao što je ranije spomenuto, može biti dvosjekli mač, jer kad smo hiper-fokusirani na određeni problem, postajemo opsjednuti do točke da to postaje iritantno.

 

 

Izazvati ćemo argumentima i prepirati se kako bi izvukli iz vas ono što ste zaista mislili, što je primarna funkcija naše radoznale prirode. Naš jedini alat za uklanjanje određene opsesije je pronaći novu.

 

 

Empatičan

Škorpioni su izrazito empatični. Iz razloga kojeg ne razumijemo, mnogi muškarci Škorpioni mogu osjetiti što se emocionalno događa s njihovim partnerom. U stvari, mi vjerojatno možemo osjetiti ono što naš partner osjeća čak i kada nismo fizički prisutni.

 

Razlog tome je taj što kada smo zaljubljeni, potpuno se fokusiramo na svog partnera. Međutim, ta sposobnost empatije ograničena je na one s kojima smo bliski. Naša logična priroda može s vremena na vrijeme utjecati na tu sposobnost, jer smo skloni pretjerano racionalizirati i pretjerano razmišljati.

 

Upozorenje: Važno je da znate – kada smo na mirnom mjestu, mi smo u mogućnosti čitati vaše emocije i to s jezivom točnošću. Nije potrebno da govorite u našem prisustvu jer mi znamo što se događa unutar vas. Ako ste već nekad u prošlosti imali interakciju sa Škorpionom, znat ćete da je to istina.

 

 

Kompetitivan 

Škorpioni su kompetitivni  u svim stvarima kojima se bave. Drugim riječima, kada odlučimo sudjelovati u određenoj djelatnosti, mi želimo biti najbolji i tada smo nemilosrdni. Kao i druge osobine ovdje spomenute, to može biti blagoslov i prokletstvo.

 

 

Naša natjecateljska priroda košta nas naših odnosa. To je jedan od razloga zašto Škorpioni djeluju toliko hladni. Teško nam je kontrolirati emocije duboke strasti i ljubavi, dok pokušavamo uravnotežiti te osjećaje s našom snažnom željom da “pobijedimo” u drugim poljima u životu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5