S ovim znakom ćete uživati ljubav kakvu nikada prije niste iskusili!

S ovim znakom ćete uživati ljubav kakvu nikada prije niste iskusili!

4. lipnja 2017. 0 By Admin

Ostale karakteristike

  • Uglavnom jako dobro znamo raspolagati s novcem i nismo impulzivni tipovi kad je riječ o potrošnji.
  • Opsjednuti smo svojim izgledom i imidžom.
  • Pamtimo poput slonova i možemo se sjetiti najsitnijih detalja o nečemu što se dogodilo davno.
  • Nepovjerljivi smo i treba nam vremena da u nekoga steknemo povjerenje.
  • Često zbog naših opsesija koje se manifestiraju u obliku stresa u lumbalnoj regiji imamo problema s leđima.
  • Brižne smo osobe i  žestoko neovisne i nije nam draga ni pomisao da netko brine o nama.
  • Mnogi od nas rade u područjima kao što su psihologija, novinarstvo, zdravstvo, inženjerstvo i financije. Sva ova polja uključuju upotrebu logike, u čemu Škorpion briljira.

Zašto se Škorpioni neobično ponašaju?

Škorpioni su ljudi koji su možda najviše pogrešno shvaćeni od svih znakova zodijaka. U jednom trenutku možemo biti pažljivo usmjereni na ono što se događa s vama osobno, a sljedeći trenutak možemo djelovati ometeni pa čak i odsutni.

 

 

Evo zašto: Škorpioni su pod utjecajem planeta Marsa i Plutona. Mogu vam ispričati hrpu hokus pokus stvari o grčkim bogovima i “vladajućim planetima”, ali ja bih se radije držao znanosti.

 

 

Kada je osoba rođena između 23. listopada i 21. studenoga, oni su doslovno rođeni pod onim što se naziva “Škorpionsko nebo”. To jednostavno znači da su planeti Mars i Pluton postavljeni vertikalno jedan nasuprot drugome, od kojih svaki ima svoj gravitacijski utjecaj na planetu Zemlju, koja je prvenstveno pod utjecajem sunca.

 

 

Ako smatrate da plima raste i opada uslijed gravitacijske sile Sunca, Mjeseca i ostalih planeta u našem Sunčevom sustavu onda morate shvatiti da su za vrijeme „Škorpionskog neba“, Mars i Pluton smješteni jedan nasuprot drugome.

 

 

Ovo suprotno pozicioniranje ima utjecaj na sve tekućine i to ne samo u našim oceanima. Ja govorim o amnionskoj tekućini u majčinoj utrobi u trenutku Škorpionova rođenja. Ovo  astrološko pozicioniranje i negativno i pozitivno utječe na plodnu vodu u majčinoj posteljici, stvarajući jedinstveno Škorpionsko dijete.

 

 

Smatra se da Škorpioni imaju negativan polaritet zbog tog položaja. Ovaj negativni polaritet daje Škorpionima strast vrućeg planeta  Marsa i hladnu distancu planetoida Plutona.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5