NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 18. JUNA 2017: Lav preteruje u hedonizmu, Bik predano radi, Strelac ima prevelika ljubavna očekivanja

NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 18. JUNA 2017: Lav preteruje u hedonizmu, Bik predano radi, Strelac ima prevelika ljubavna očekivanja

9. lipnja 2017. 0 By Admin

Nedeljni horoskop od 12. do 18. juna 2017: Raku, Vagi i Blizancima će zvezde biti najnaklonjenije u ovom periodu, a šta vaš znak očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja, kao i šta vam savetuje astrolog, saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše ehoroskop.net.

 

 

OVAN

LJUBAV: Premda emotivno nećete osećati ono ispunjenje koje ste očekivali, vaš pozitivan stav donosiće vam neke ljubavne bodove. Partner će to ceniti i razumeće vašu privremenu nezainteresovanost za ljubav. Budite strpljivi i taktični.

 

 

KARIJERA: Ključ uspeha u poslu ovih dana nalazi se u saradnji i prihvatanju ponekog kompromisa. Ne terajte po svom jer glavnu reč zasad vode drugi. Budite otvoreni i kooperativni, pa će sve krenuti u dobrom pravcu.

ZDRAVLJE&SAVET: Eliminišite frustracije kroz gimnastiku.

 

 

BIK

LJUBAV: Neke od vas mučiće čežnje. Misliće da je ljubav daleko od njih. Ipak, ona je zapravo bliže nego što im se čini, samo što se trenutno ne pokazuje. Budite mirni, strpljivi, uporni. Ako ste u vezi, ne forsirajte izražavanje emocija po svaku cenu.

 

 

KARIJERA: Vaš trud biće nagrađen, vi ćete dobiti na ceni. Ponekad ćete imati osećaj da vas previše ističu. Skromnost i neka vrsta stidljivosti koji dolaze od vas biće primer drugima. Radićete predano i bez puno pitanja.

 

 

ZDRAVLJE&SAVET: Maske kad- tad padnu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6