Jupiter u Vagi konačno krenuo direktno: Intenzivno i divno do 11. oktobra!

Jupiter u Vagi konačno krenuo direktno: Intenzivno i divno do 11. oktobra!

12. lipnja 2017. 0 By Admin

Kažu da se sve stanice u tijelu mijenjaju svakih sedam godina.

 

Ipak, ljudi se vole hvaliti koliko godina se nisu promijenili. Jupiter u Vagi zato poručuje da ništa ne može biti fiksirano u jednoj točki (jer je onda već odavno mrtvo) pa čak i da je tako, to bi onda značilo da je nepromjenjivo, a taj zakon ne vrijedi za život.

 

Pogledajte prirodu, svakog dana je drugačija. Jupiter želi ekspanziju!

Ravnoteža dvije suprotnosti, predstavljena simbolom Vage, potrebna je u svemu. Jupiter 9. lipnja konačno je krenuo direktno i za one koji ga žele čuti, još jednom šapuće da se ne može stalno biti na istom. Treba u životu iskusiti obje strane.

 

 

Ako vam je retrogradni tranzit donio zdravstvene probleme (ili višak kilograma), zapitajte se je li neki dio vas odustao i predao se. Sada je prilika da obratite pažnju na to što vam tijelo pokušava putem simptoma reći. Razgovarajte s tim dijelom sebe i pronađite odgovore.

 

 

E sad, vi ste u vašoj glavi sve lijepo konstruirali i nije vam jasno zašto se dotična osoba ne ponaša tako kako vi hoćete. Neka vam 14. lipnja trigon Jupitera s Merkurom, koji uživa u neobaveznim razgovorima i šalama pomogne da dođete do odgovora na pitanja koja vam se već mjesecima vrzmaju u glavi. Iskoristite priliku da provučete i neke važne teme.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5