Jupiter u Vagi konačno krenuo direktno: Intenzivno i divno do 11. oktobra!

Jupiter u Vagi konačno krenuo direktno: Intenzivno i divno do 11. oktobra!

12. lipnja 2017. 0 By Admin

Srećom, nakon svega toga, fokus dolazi na ljubav! Kao da je ikada bila zapostavljen! Parovi će uživati ​​u slatkim ljubavnim zalogajima 19. srpnja, tijekom trigona Jupitera s Venerom u Blizancima!

Oni s podznakom u Blizancima mogu se odlučiti da svoju ljubav pretvore u bajku koja vodi do oltara, jer Saturn u Strijelcu traži odgovornost u odnosima i daje priliku samo vezama koje su upotpunjene razumom i dosljednošću, što Venera u Blizancima, složit ćete se, smatra jednom vrlo bezveznom riječju.

 

 

Za one koji su sami, a voljeli bi da nisu, nekoliko pitanja za razmišljanje: Što (koga) ste izgubili u posljednjih par mjeseci? Koliko ste o ljubavi naučili slušajući mudre savjete, a ipak radeći sve po starom? I molim vas, dokle ćete biti fokusirani na ostvarenje te jedne jedine želje koja nikako da se ispuni?!

 

 

Univerzum za vas ima bolje planove i možda je baš ta vaša usmjerenost razlog zašto tu želju (osobu) gurate od sebe i ona ostaje nedostižna. Nemojte se bojati odustati od nečega ili nekoga, ali nemojte ni biti iznenađeni ako vam se baš tada želja ostvari.

 

 

Uostalom, ako morate imati to i to nešto kako biste bili sretni, koliko stvarno možete biti sretni? Ako izgubite to i to nešto, znači li onda više ne možete biti sretni? Odbacite uvjete koji su vam potrebni za sreću, jer činjenica je da vam ne treba nitko i ništa za to, jer već sve imate. Sjetite se da se sreća ne nalazi izvana i u nekom drugom već u vama samima, u vašem srcu, te da je možete osjećati stalno samo ako tako odlučite.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5