Jupiter u Vagi konačno krenuo direktno: Intenzivno i divno do 11. oktobra!

Jupiter u Vagi konačno krenuo direktno: Intenzivno i divno do 11. oktobra!

12. lipnja 2017. 0 By Admin

Ipak, čuvajte se površne analize. Pojedine Vage će konačno donijeti dugo odgađane odluke o svom ljubavnom životu, ali neke će ipak morate još učiti (ili patiti). Ako ste u prethodnom periodu iskusili momente mira, radosti i zahvalnosti, ali i momente tuge, straha i ljutnje, to vam upravo može pomoći da pronađete pravi oslonac, u sebi. Ovnovima bi moglo biti najteže, a i Rakovima, naročito tijekom vladavine Marsa u Raku, u lipnju i većim dijelom srpnja.

 

 

Ako niste zadovoljni situacijom u kući, emotivne scene mogu dovesti i do depresije oko 25. lipnja, nakon kvadrata s Marsom u Raku. Onima koje ovo ne opameti, buran kvadrat Jupitera i Merkura u Raku, 27. i 28. lipnja, može stvoriti dodatne sukobe i patnju. Rakovi mogu iznenada shvatiti da nešto ozbiljno nije u redu u obiteljskim odnosima i doživjeti trenutak krize kada sve drugo postaje nevažno. Ipak, sve je to u cilju nečeg boljeg, većeg i stabilnijeg, sukladno svačijom natalnom kartom.

 

 

Ako boli ono što čujete, pogotovo ako dolazi od brata, sestre ili članova obitelji, podsjetite se s kojim idejama ste se poistovjetili, a koje više nisu odraz vaše osobnosti. Razmislite, dvije osobe reagiraju uvijek drugačije na istu stvar, jer reakcija ovisi od njihovog mentalnog sklopa, nesvjesnih uvjerenja stečenih tijekom djetinjstva i bolnih životnih situacija.

 

 

Zato, ako je ikako moguće, povucite se u četiri zida i jezik za zube. Sada još jedna kap stvarno preljeva već prepunu času. Jedno od ključnih rješenja je sada zato postati svjestan svojih misli, jer one nose energetski obrazac.

 

 

Mijenjajte u sebi ono što vas povređuje, jer taj dio vas postoji s nekim razlogom. Sunce u Raku i Jupiter će 6. srpnja pokazati kako vas nitko ne može naučiti kako da izliječite sebe, ako odbijate spoznati pravu suštinu svog unutarnjeg bića. Nemojte se i ovaj put ograničavati zbog toga što ste u pravu. Zar je uopće važno tko je u pravu, ako se osjećate dobro?

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5