Jupiter u Vagi konačno krenuo direktno: Intenzivno i divno do 11. oktobra!

Jupiter u Vagi konačno krenuo direktno: Intenzivno i divno do 11. oktobra!

12. lipnja 2017. 0 By Admin

Zato prvog tjedna kolovoza, od 2. do 8. tog mjeseca, budite miran ratnik, a ne fajter, što god da se događa i pokušajte ne dozvoliti da vas zaglavljenost u nekoj destruktivnoj emociji dovede do eskaliranja neuravnoteženog ponašanja. Pluton u Jarcu u kvadratu s Jupiterom u Vagi traži promjene pa razmislite kome ste predali svoju moć ili još opasnije – sebe. Kako biste pronašli svjetlo na kraju tunela, nastavite ići naprijed. Ne vrijedi stajati u mjestu ako je svuda oko vas mrak.

 

 

Pronađite smisao u malim stvarima u životu i to svakodnevno, koje će vas poduprijeti kada nemate snage. Zato zaokružite 11. kolovoza na vašem kalendaru, kad je sekstil Jupitera sa Suncem u Lavu i uživajte sami sa sobom. Provodite vrijeme na suncu i budite stvaraoci svog idealnog dana i najljepšeg ljeta. Kupite sebi nešto raskošno ili oduševite nekog drugog tko će znati to cijeniti. Uvećavajte pozitivne vibracije!

 

 

A oni koji su usvojili Jupiterove lekcije na vrijeme, mogu konačno zaboraviti na brige, neuspjeh ili strah od uspjeha, kada 15. kolovoza Jupiter bude formirao sekstil s Merkurom u Lavu. Opustite se, sunčajte se i uživajte u morskim čarolijama.

 

 

Međutim, moram vam reći da Venera u Raku neće biti raspoložena za diplomatske razgovore, već će se na prvu najavu opasnosti (raskida, prijevare) povući i ekskomunicirati vas, dok se ne sastavi sama sa sobom. Patit će ona u tišini, kada 17. kolovoza bude imala kvadrat sa Jupiterom koji može donijeti odljubljivanje, ako niste vidjeli osobu ispred vas takvu kakva stvarno jest, nego ste bili opčinjeni idejom o njoj i privlačnom pojavom.

 

 

Zaboravite zato na zahtjeve, očekivanja, obveze, moranja i neka vas vode samo emocije. Ipak, budite oprezni, nije toliko bitan kvantiteta koliko kvaliteta i čuvajte se onih slatkorječivih koji tepaju “srce moje, lutko, šećeru” i slično, a riječ “ljubav” im znači potpuno nešto drugo od onog što piše u rječniku.

 

 

Kada sve to preživimo, uslijedit još jedna dramatična promjena ponašanja radi privlačenja pažnje, naravno, jer ipak je 20. kolovoza sekstil Jupitera s Marsom u Lavu, koji voli reflektore i pozornicu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5