Jupiter u Vagi konačno krenuo direktno: Intenzivno i divno do 11. oktobra!

Jupiter u Vagi konačno krenuo direktno: Intenzivno i divno do 11. oktobra!

12. lipnja 2017. 0 By Admin

Muški dio populacije će biti spreman na kojekakve ludorije zbog neke žene. Vi ostali, spremajte garažu, polirajte “Ferarije”, radite vježbe za povećanje mišićne mase, hranite se zdravo i provodite vrijeme s onima koji su našli svoju životnu svrhu koja ih gura dalje. Inspirirajte se!

Vjerujte i prihvatite da istina jest prava suština ljubavi 27. kolovoza u vrijeme sekstila sa Saturnom u Strijelcu, koji će potrajati do 1. rujna i učvrstiti poljuljane odnose. Također, učite (bez obzira što su praznici) i izložite se zanimljivim sadržajima koji će stvoriti nove neuronske veze u mozgu i pomladiti vas.

 

 

Točno je da naše reakcije uvijek nose u sebi zrnce prošlosti, ali 15. i 16. rujna sekstil s Venerom u Lavu daje priliku da zaboravite na loša iskustva i stvorite nova, ljepša. Iskoristite ove dane za zabavu i dobar provod!

 

 

Posljednji aspekt, koji će Jupiter u Vagi praviti prije prelaska u Škorpiona, trajat će od 27. rujna do 1. listopada, uz burnu opoziciju sa Uranom u Ovnu pa će neki od vas konačno priznati da su pogriješili, mada im to nikako neće biti ugodno.

Ovnovi tada mogu biti posebno pod stresom. Oni koji inače teško upravljaju emocijama neka povedu računa o akcijama koje poduzimaju i odlukama koje donose.

 

 

Tranziti planeta traju određeno vrijeme, ali život se odvija u kontinuitetu, jer u suštini, sve ovo tijekom godine dana vladavine Jupitera u Vagi samo je zagrijavanje, priprema ili desert za njegov prelazak na jesen u Škorpiona.

 

 

A tada ćemo shvatiti kako je cilj da u određenim razdobljima života prolazimo kroz krize kako bismo rasli kao osoba. Istina je da Jupiter uvećava, ali od svakog pojedinca ovisi što će to biti. Isključivo od njega samog. Zato tijekom ovog razdoblja akumulirajte dovoljno mira, lijepih sjećanja i unutarnje ravnoteže, jer trebat će vam.

 

Maja Lazić / astroportal

Stranice: 1 2 3 4 5