Bikovi odlično kuvaju,  Blizanci bi prodali pesak u pustinji, a veselja nema bez Lava: Koji je vaš skriveni talenat?

Bikovi odlično kuvaju, Blizanci bi prodali pesak u pustinji, a veselja nema bez Lava: Koji je vaš skriveni talenat?

20. lipnja 2017. 0 By Admin

Rakovi znaju s ljudima

Pripadnici ovog znaka uspešno prenose osećanja u ono što rade, a imaju istinski talent u razumijevanju,motivisanju i shvatanju drugih ljudi. Zbog toga su odlični u ulozi profesora, trenera i savetnika. Od drugih talenta ističe se sposobnost stvaranja estetski lepih stvari i inovacija za što se služe svojom bogatom maštom.

 

 

Nema veselja bez Lava

Ako iko na sebe lako privlači pažnju, to su definitivno pripadnici ovog vatrenog znaka. To ih čini odličnim zabavljačima, pa je humor i snalaženje u novim situacijama njihov istinski talenat. Osećaju interes i prema stvarima povezanim s lepotom, kozmetikom i ishranom, a neretko će upisivati razne kurseve kako bi produbili svoje znanje i sposobnosti.

 

 

Niko ne gađa detalje kao Devica

Posvećenost detaljima pripadnicima ovog znaka ne predstavlja nikakav napor, već nešto urođeno. Kod svakog zadatka se maksimalno posvećuju, a njihovo polje interesa je široko. Vole hobije povezane s računarima, crtanjem, izgradnjom stvari, a najviše od svega vole planirati. To je njihov istinski talent i najradije bi svima bližnjima pravili planove – od finansija i popisa za kupovinu do privatnog života.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4