Bikovi odlično kuvaju,  Blizanci bi prodali pesak u pustinji, a veselja nema bez Lava: Koji je vaš skriveni talenat?

Bikovi odlično kuvaju, Blizanci bi prodali pesak u pustinji, a veselja nema bez Lava: Koji je vaš skriveni talenat?

20. lipnja 2017. 0 By Admin

Vaga zna kako smekšati ljude

Pravedan nastup, savetovanje bez osude i pregovaranje između posvađanih strana prirodni su talenti koji krase pripadnike ovog znaka. Uopšteno, njihovi talenti najčešće uključuju društvo, a ne stvari, a oni su vrlo često članovi nekih udruga ili interesnih skupina. Često su i umetnički talentovani, ali to zanemaruju jer se posvećuju konkretnim stvarima verujući kako u tome leži finansijska sigurnost.

 

 

Škorpija je analitički genije

Inteligencija i logičko razmišljanje glavne su odlike pripadnika ovog znaka. Oni se ističu u svim zadacima koji zahtevaju logičko promišljanje i analize. Najčešće ih zanimaju pomalo neobične stvari i hobiji, a najbolji su uvek u onim stvarima u kojima ne nalaze shvatanje i razumevanje drugih. Računanje, finansijski poslovi i logički zadaci su u kojima će zablistati.

 

 

Strelac je inovator

Ako je neko u Zodijaku rođeni sportista, onda je to Strelac. No, osim na sportskom terenu, on voli osećaj borbenosti i takmičenja u svemu što radi. Razume se u mehaniku i tehnologiju te lako shvata kako funkcionišu stvari, pa ima i talent inovativnosti – u kojem izrađuje vlastite predmete koji mu mogu olakšati život.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4